Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

Ήλθε το εντυπωσιακό και ολοκαίνουργιο Jeep Compass

Την βεβαιότητα, ότι το νέο Jeep Compass, το Compact Premium SUV   έρχεται να επαναπροσδιορίσει την αγορά των SUV, εξέφρασε ο επικεφαλής του Ομίλου Πολυχρόνης Συγγελίδης, επισημαίνοντας πως εξοπλίζεται με οικονομικούς και ισχυρούς κινητήρες βενζίνης και diesel.«Έχουμε πλέον τη νέα γενιά του Jeep Compass και στην Ελλάδα», είπε την Τρίτη 3 Οκτωβρίου στο Λαγονήσι χωρίς να κρύψει τη χαρά του ο κ. Συγγελίδης , παρουσία του γενικού διευθυντή της εταιρίας Ανδρέα Σουλουτζιδάκη, του Head of European General Distributors and Importers– EMEA Region at FCA, FCA Fiat Chrysler Automobiles Federico Goretti, και   του Sales Manager, EMEA Region | European Importer Roy Nygaard, σημειώνοντας πως τα νέα μοντέλα , βρίσκονται ήδη στις εκθέσεις του επίσημου δικτύου της Lancia-Jeep Hellas.

Μάλιστα, απαντώντας σε κατ ιδία ερώτηση της «ΒτΚ», διευκρίνισε ότι η φετινή χρονιά , εξελίσσεται   καλύτερη από πέρυσι , παρουσιάζοντας ικανοποιητικούς ρυθμούς , ενώ ο κ. Σουλουτζιδάκης, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την προσφορά του νέου Jeep Compass, καθώς θα προσφέρεται και με το πρωτοποριακό και μοναδικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα 50-50, της Lancia-Jeep Hellas, που περιλαμβάνει 50 άτοκες δόσεις. Η εκδήλωση αποκάλυψης του νέου Jeep   επί ελληνικού εδάφους , οργανώθηκε από τη Lancia-Jeep Hellas , παρουσιάστηκε από τη δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου, και   κράτησε ολόκληρη την ημέρα.

Το πρωί, δεκάδες εκπρόσωποι του επίσημου δικτύου της Jeep από όλη την Ελλάδα, οδήγησαν το νέο Jeep Compass και έζησαν από πρώτο χέρι την αίσθηση ελευθερίας που προσφέρει. Εντυπωσιάστηκαν από την εμφάνιση, την ποιότητα και τις ικανότητές του εντός και εκτός δρόμου, και ύστερα, ενημερώθηκαν με πρωτοποριακές τεχνικές για κάθε λεπτομέρεια του premium μοντέλου.

Να σημειωθεί πως στο νέο Jeep , έχουν τοποθετηθεί μηχανικά σύνολα που ξεκινούν από τα 1.400 κ.εκ., στοιχείο που για την ελληνική αγορά είναι πολύ σημαντικό. Επίσης το νέο Compass, διαθέτει χειροκίνητα και 9τάχυτα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, εξελιγμένα συστήματα κίνησης σε δύο ή σε τέσσερις τροχούς ενώ έχει ήδη αποσπάσει την ανώτατη διάκριση ασφάλειας 5 Αστέρων από τον ανεξάρτητο ευρωπαϊκό Οργανισμό EuroNCAP .

Το νέο   αμερικανικό   μοντέλο,   εντυπωσιάζει με την εμφάνιση, την ποιότητα και τις ικανότητές του εντός και εκτός δρόμου, με τις εκδόσεις πετρελαίου , να περιλαμβάνουν τον 1.6 με 120 ίππους (4×2 με 6άρι μηχανικό κιβώτιο) και τον 2λιτρο με 140 ίππους 4×4 και με αυτόματο 9 σχέσεων. Παράλληλα, είναι διαθέσιμη και η πιο ισχυρή εκδοχή diesel με χωρητικότητα 2.0 λίτρα, απόδοση 170 ίππους, 4×4 (με λειτουργία low range στην έκδοση Trailhawk) και με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων

Η βιογραφία του Κ. Μήτση