Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

Αίτηση «διαζυγίου» από τη Φώφη καταθέτει ο Σταύρος

Καθοριστικής σημασίας για τις διεργασίες που θα εξελιχθούν τις επόμενες εβδομάδες, στο πεδίο αυτό των πολιτικών μεταγραφών και των πιθανών «αποστασιών», θα είναι οι αποφάσεις που θα ληφθούν αυτό το Σαββατοκύριακο στο Ποτάμι και το «διαζύγιο» που φαίνεται πως θα ζητήσει ο Σταύρος Θεοδωράκης από το Κίνημα Αλλαγής.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Σταύρος Θεοδωράκης θα εισηγηθεί, την Κυριακή, στους βουλευτές και τα στελέχη του την αποχώρηση του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής, χωρίς όμως να αποσαφηνίσει πλήρως, προς το παρόν, αν τάσσεται και υπέρ της αυτόνομης καθόδου του Ποταμιού στις εκλογές ή υπέρ της συνεργασίας με
άλλο κόμμα, καθώς οι απόψεις στο εσωτερικό του κόμματός του διίστανται, με ορισμένα στελέχη του να ζητούν συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και ορισμένα άλλα να προτείνουν συνεργασία με τη Ν.Δ.
Με τον κίνδυνο διάσπασης του Ποταμιού ορατό λοιπόν, το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ καιροφυλαχτεί για να διασφαλίσει έστω την υποστήριξη ενός ή δύο βουλευτών στην προσπάθειά του να δημιουργήσει και πάλι μια θετική δυναμική στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα και να αυξήσει την κοινοβουλευτική του πλειοψηφία.
Δεν είναι εύκολο εγχείρημα. Αλλά εφόσον συμβεί, τότε η ρητορική του κυβερνώντος κόμματος για το τι θεωρείται αποστασία, προφανώς θα αλλάξει.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα