Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

Αλαφούζος: «Ο Ολυμπιακός έπρεπε να υποβιβαστεί»

Οξύτατη επίθεση κατά του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη εξαπέλυσε από τις ΗΠΑ ο Γιάννης Αλαφούζος, που τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έπρεπε να υποβιβαστούν.
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μιλώντας σε εκδήλωση ομογενών, κατηγόρησε τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού για χειραγώγηση απόφασης της ελληνικής δικαιοσύνης και υπέδειξε ως μόνη τιμωρία, τον υποβιβασμό των πρωταθλητών Ελλάδας.
«Η Ελληνική Αστυνομία έχει παρακολουθήσει επίσημα πολλά τηλέφωνα, πολλών ανθρώπων στην Ελλάδα που ανακατεύονται σε αυτές τις διαδικασίες. Και μέσα σε αυτές εμφανίζεται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο κύριος Μαρινάκης, να παίρνει τον νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ, τον κύριο Κουρίδη, και να του δίνει οδηγίες πως πρέπει να αντιστραφεί η απόφαση και να μην τιμωρηθεί ο Εθνικός Γαζώρου και να κερδίσει τον αγώνα», είπε ο ισχυρός άντρας της «πράσινης» ΠΑΕ και συμπλήρωσε:
«Τον παίρνει πίσω ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ μετά από μερικές ώρες ή την επόμενη μέρα, και του λέει “μίλησα με την Επιτροπή, τα κανόνισα, είχαν πάρει αντίθετη απόφαση και το αλλάξαμε”. Αυτό είναι μία σαφής χειραγώγηση παιχνιδιού και η τιμωρία είναι υποβιβασμός. Τελεία, δεν υπάρχει τίποτα άλλο».
Στη συνέχεια, σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους που κάλυπταν την εκδήλωση, ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, λέγοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καλύτερη ομαδα και δεν χρειαζόταν να κάνουν… απάτες, αλλά τόνισε ότι ο περσινός τίτλος κλάπηκε από τον Παναθηναϊκό, ενώ χαρακτήρισε το τωρινό ρόστερ του «τριφυλλιού» εφάμιλλο με αυτό του «αιωνίου αντιπάλου».
«Ο Ολυμπιακός φέτος είχε πολύ ομάδα, σε αντίθεση με την περσινή ομάδα και φέτος άξιζε να κερδίσει το πρωτάθλημα. Και θα το κέρδιζε χωρίς τις απάτες που συχνά κατηγορούνται. Πέρσι το έκλεψε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός από εμάς, επειδή εμείς ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Το σημερινό μας ρόστερ είναι εφάμιλλο του Ολυμπιακού και σαν πρόεδρος του Παναθηναϊκού θεωρώ πως είμαστε καλύτεροι».

Συντάκτης

Προηγούμενο άρθρο

Αγκαλία με τον τίτλο

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα