Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

ΑΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ : Στo Transport Show

Με δυναμική παρουσία η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. στην 3η Έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών και Logistics “Transport Show 2018”, με δύο μάρκες μάρκες φορτηγών και ελαφρών επαγγελματικών, μία μάρκα λεωφορείων καθώς επίσης και μία μάρκα ελαστικών.

Ειδικότερα, εκμεταλλευόμενη τη μακρόχρονη παρουσία του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, ο οποίος ήδη έχει συμπληρώσει 96 χρόνια παρουσίας στο χώρο της αυτοκίνησης στην Ελλάδα, η  Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. είναι ο Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας των φορτηγών Volvo στην Ελλάδα από το 1950 και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Mitsubishi Motors από το 1963.

Έχει μπει δυναμικά και στην αγορά των ελαστικών

Ταυτόχρονα τα τελευταία χρόνια έχει μπει δυναμικά και στην αγορά των ελαστικών για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα εκπροσωπώντας τα ελαστικά των εταιρειών Infinity, Titan, Apollo, Marshal και KUMHO. Στο περίπτερο της εταιρείας , πρωταγωνιστής ήταν το Volvo FH 25 Year Special Edition. Γιορτάζοντας τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του το 1993, η Volvo Trucks παρουσίασε το Volvo FH 25 Year Special Edition. Διαθέσιμο σε εκδόσεις FH και FH 16, διαθέτει ιδιαίτερα στιλιστικά στοιχεία στο εξωτερικό και το εσωτερικό, με ανώτερα επίπεδα άνεσης και προηγμένες τεχνολογίες.

Ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της βιομηχανίας

Το   FH είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της βιομηχανίας με πωλήσεις που πλησιάζουν το 1 εκατ. μονάδες, διαμορφώνοντας ένα τρόπο ζωής για εκατομμύρια οδηγούς σε όλο τον κόσμο. Επομένως, το Volvo FH 25 Year Special Edition δεν τιμά μόνο το ίδιο το φορτηγό, αλλά και όλους τους πελάτες και οδηγούς που το χρησιμοποιούν επί ένα τέταρτο του αιώνα. Το   FH είναι η τέλεια απεικόνιση μιας πελατοκεντρικής σχεδιαστικής φιλοσοφίας και ένα μοντέλο που παραμένει πρωτοπόρο επί ένα τέταρτο του αιώνα. Αυτή η συναρπαστική έκδοση αποτελεί φόρο τιμής για τα πρώτα 25 χρόνια και   σημείο εκκίνησης για τη συνέχιση του επιτυχημένου ταξιδιού με πελάτες και οδηγούς.

Οι λωρίδες συνδυάζουν τρισδιάστατα εφέ

Το εξωτερικό χαρακτηρίζεται σύγχρονο με μία τάση ρετρό. Το ασημί/γκρι και πορτοκαλί ντεκόρ τονίζει την προέλευση του φορτηγού, ενώ οι διακοσμητικές λωρίδες σχηματίζουν τον αριθμό 25 σηματοδοτώντας την επέτειο. Οι λωρίδες συνδυάζουν τρισδιάστατα εφέ και σκιές απηχώντας τη σχεδιαστική τάση των αρχών της δεκαετίας   του 1990 και χαρίζει στο φορτηγό μία χαρακτηριστική, ρετρό εμφάνιση. Στην παρουσία του διατίθεται με δύο αποχρώσεις, μία πιο σκούρα, σε τόνο cool grey (Mammoth Tree Metallic) και μία φωτεινή κόκκινη (Crimson Pearl), η δεύτερη ως σύγχρονη εκδοχή της αρχικής κόκκινης καμπίνας του 1993.

Το τουριστικό λεωφορείο Irizar i6s

Παράλληλα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το τουριστικό λεωφορείο Irizar i6s, που ξεχωρίζει για την εξωτερική δυναμική και αεροδυναμική εμφάνιση. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην ασφάλεια και άνεση των επιβατών του, καθώς το λεωφορείο διαθέτει όλα τα σύγχρονα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας προσφέροντας ταυτόχρονα μία ξεχωριστή εμπειρία σε μακρινά ταξίδια.  Ταυτόχρονα από την πλευρά της Mitsubishi Motors πρωταγωνιστής ήταν η 5η γενιά L200, ένα μοντέλο που εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία Sport Utility Truck. Το νέο L200 κατασκευάζεται στο Εργοστάσιο της Mitsubishi Motors Thailand στο Laem Chabang με στόχο πωλήσεων 200.000 μονάδων/ετησίως. To L200 5ης γενιάς χρησιμοποιεί τετρακίνηση Super Select 4WD II, ένα σύστημα που χάρισε στην εταιρεία 12 νίκες στον σκληρότερο αγώνα του κόσμου το Dakar Rally.

Τα ελαστικά των εταιρειών Kumho

Τέλος στο περίπτερο της Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. παρουσιάστηκαν τα ελαστικά των εταιρειών Kumho που καλύπτουν τις ανάγκες των ελαφρών φορτηγών, Van και λεωφορείων, έχοντας τύχει μεγάλης αναγνώρισης τόσο σε Πανευρωπαϊκό όσο και Παγκόσμιο επίπεδο καθώς   έχουν τιμηθεί με μία σειρά βραβείων σχεδίασης. Πιο συγκεκριμένα τιμήθηκαν με τα τρία παγκοσμίως μεγαλύτερα βραβεία σχεδίασης – Red Dot Award (Γερμανία), iF International Forum Design (Γερμανία), και International Design Excellence Awards (ΗΠΑ). Στη συγκομιδή προστέθηκαν οι διακρίσεις Good Design (Ιαπωνία), Good Design (Κορέα) και Green Good Design (ΗΠΑ), διαμορφώνοντας μία πολύ επιτυχημένη χρονιά

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα