Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

ΑΧΑ : Με τις νέες υπηρεσίες σε υγεία, οχήματα και κατοικία, οι ασφαλισμένοι εξυπηρετούνται τη Στιγμή που το έχουν ανάγκη

Την πεποίθηση   ότι  η ΑΧΑ Ασφαλιστική, αντιμετωπίζει τους ασφαλισμένους της ως συμμάχους, εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Ερρίκος Μοάτσος, επισημαίνοντας πως αυτή η φιλοσοφία διαπνέει τις νέες υπηρεσίες.

«Η φετινή ημέρα είναι ξεχωριστή για την οικογένεια της ΑΧΑ, αφού δεν παρουσιάζουμε απλώς νέες υπηρεσίες στη διάθεση των ασφαλισμένων μας και των συνεργατών μας, αλλά κάτι πολύ περισσότερο: Συστήνουμε υπηρεσίες με αξία – υπηρεσίες που χτίζουν ιστορίες εμπιστοσύνης μεταξύ της ΑΧΑ και των ανθρώπων της», είπε την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, σε συνεργάτες, πελάτες και δημοσιογράφους ο κ. Μοάτσος, σημειώνοντας πως η AXA δεν επιθυμεί να είναι μόνο ένα ταμείο που πληρώνει τον πελάτη, αλλά και ένας συνεταίρος με αυτόν.

Στόχος η ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών

Συνεχίζοντας, ο επικεφαλής της ΑΧΑ, σημείωσε πως «Πλέον, 37.000 ασφαλισμένοι αποκτούν πρόσβαση στο MyAXA Doctor, ενώ χρειάζονται μόλις 15’ για μια δήλωση ατυχήματος με το MyAXAway», εξηγώντας πως στόχος των υπηρεσιών αυτών είναι η ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μέσω της τεχνολογίας, η πρόληψη στο κομμάτι της υγείας και η μη χρησιμοποίηση «χαρτιού», με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για το περιβάλλον και τα έξοδα της εταιρείας, υποστηρίζοντας πως η AXA δεν επιθυμεί να είναι μόνο ένα ταμείο που πληρώνει τον πελάτη, αλλά και ένας συνεταίρος με αυτόν. Επίσης σε αντίθεση με τον κλασικό ασφαλιστικό κύκλο που θέλει την καταβολή αποζημιώσεων και την παροχή υπηρεσιών προς τον πελάτη να έρχεται τελευταία στη σειρά, στην AXA μπαίνει σε πρώτη φάση.

Ο ασφαλισμένος δεν χρειάζεται να περιμένει τους ειδικούς συνεργάτες

Πιο αναλυτικά, με το   MyAXAway – Αυτοκίνητο, σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος, ο ασφαλισμένος δεν χρειάζεται να περιμένει τους ειδικούς συνεργάτες να βρεθούν στο σημείο του περιστατικού για την καταγραφή της ζημιάς, αφού πλέον μπορεί να επικοινωνήσει ο ίδιος μέσω της ειδικής εφαρμογής της ΑΧΑ με την εταιρεία, να δηλώσει το συμβάν μέσω της κάμερας του κινητού του, να καταγράψει τις ζημιές των εμπλεκόμενων οχημάτων, να σταλούν οι φωτογραφίες της άδειας κυκλοφορίας στην εταιρεία, να λάβει τη δήλωση ατυχήματος και να την αποδεχτεί από την οθόνη του κινητού του και να ξεκινήσει η διαδικασία αποζημίωσης. Όλη η διαδικασία διαρκεί 10’.

Παράλληλα, με το MyAXAway – Κατοικία, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ο πελάτης της ΑΧΑ μπορεί να επικοινωνήσει με την εταιρεία, σε περίπτωση ζημιάς στην κατοικία του. Ο εκπρόσωπος της εταιρίας καθοδηγεί κατάλληλα τον ασφαλισμένο ώστε να τραβηχτούν οι κατάλληλες φωτογραφίες στο σημείο όπου έγινε η ζημιά για να προχωρήσει σε άμεση εκτίμηση της, χωρίς να χρειάζεται να κλειστεί ειδικό ραντεβού με τον αντίστοιχο εμπειρογνώμονα. Με αυτόν τον τρόπο, ο πελάτης της ΑΧΑ εξοικονομεί χρόνο, αφού αμέσως μετά την κλήση μπορεί να αρχίσει η διαδικασία επισκευής της ζημιάς και η αποζημίωση. Μετά το τέλος των εργασιών αποκατάστασης, ο ειδικός συνεργάτης της ΑΧΑ χρησιμοποιεί και ο ίδιος την υπηρεσία MyAXAway για την πιστοποίηση της επισκευής.

Διευκολύνει τον ασφαλισμένο τη στιγμή που χρειάζεται μια ιατρική συμβουλή

Επίσης η νέα υπηρεσία τηλεϊατρικής της   εταιρίας το MyAXA Doctor:   έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διευκολύνει τον ασφαλισμένο τη στιγμή που χρειάζεται μια ιατρική συμβουλή, χωρίς να απαιτείται να μεταβεί στο ιατρείο του γιατρού. Η σύνδεση με τον ιατρό γίνεται με βιντεοκλήση ή και με τηλεφωνική επικοινωνία μέσα από ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή για smartphones, ώστε οι ασφαλισμένοι της εταιρίας να μπορούν να επικοινωνούν με Γιατρό από όπου και αν βρίσκονται. Η υπηρεσία δεν αφορά την αντιμετώπιση επείγοντος περιστατικού. Ωστόσο, ο γιατρός της ΑΧΑ μπορεί να καθοδηγήσει τον ασφαλισμένο σε θέματα πρόληψης ή και να προχωρήσει σε διάγνωση και σύσταση θεραπείας για κοινές ασθένειες εφόσον αυτό είναι εφικτό, παρέχοντες τις αντίστοιχες οδηγίες και συμβουλές προς τον ασφαλισμένο της ΑΧΑ. Οι υπηρεσίες αυτές εξυπηρετούν απλά και γρήγορα τους πελάτες της εταιρίας ακριβώς Τη Στιγμή που το έχουν πραγματικά ανάγκη, ενώ με τις συγκεκριμένες υπηρεσίες, η ΑΧΑ παρουσίασε ακόμη ένα πακέτο λύσεων το οποίο προσφέρει επιπλέον επιλογές στους ασφαλισμένους της.

Παροτρύνει τους πελάτες  να βάλουν την πρόληψη στη ζωή τους

Συγκεκριμένα, με το MyAXA Frequent Check-Up Discount επιβραβεύει τους ασφαλισμένους με έκπτωση ασφαλίστρων στην ετήσια ανανέωση, εφόσον πραγματοποιούν το προληπτικό ετήσιο check-up τους, παροτρύνοντάς τους έτσι να βάλουν την πρόληψη στη ζωή τους. Αντίστοιχα, το MyAXA Check-In προσφέρει στους ασφαλισμένους «εισιτήριο άμεσης επιβίβασης» για προγραμματισμένη εισαγωγή σε συμβεβλημένο νοσηλευτήριο της επιλογής τους, γνωρίζοντας, πριν ακόμα νοσηλευθεί την κάλυψη των εξόδων, μειώνοντας την έγνοια τους από τα διαδικαστικά της νοσηλείας τους.

Η υπηρεσία MyAXA Healthy Habits παρέχει προσωποποιημένες συμβουλές για τη διατήρηση της καλής υγείας των εν δυνάμει ασφαλισμένων, πριν ακόμα ολοκληρώσουν τη διαδικασία ασφάλισής τους και συγκεκριμένα με την ολοκλήρωση της τηλεφωνικής ιατρικής συνέντευξής τους

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα