Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

Α. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ : Έδωσαν τη μάχη για να μείνει η Ελλάδα ελεύθερη

Για το μεγαλείο της ψυχής των Ελλήνων, που έδωσαν τη μάχη και τη ζωή τους, για να μείνει η Ελλάδα ελεύθερη, αναφέρθηκε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στις εκδηλώσεις αναβίωσης της ένδοξης Μάχης των Οχυρών του Ρούπελ.

«Σήμερα, εμείς οι νέοι Έλληνες αναγκαζόμαστε και οφείλουμε να δώσουμε μια άλλη μάχη», είπε την Κυριακή 12 Μαίου, στις Σέρρες, στον ιστορικό αυτό τόπο ο κ. Τζιτζικώστας, προσθέτοντας πως «Τη μάχη επιχειρημάτων για τη διατήρηση της ιστορικής αλήθειας. Μια μάχη που πρέπει να τη δώσουμε και εντός και εκτός Ελλάδας. Τη μάχη για να καταλάβουν όλοι ότι κάποια πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα. Ότι το όνομα και η ψυχή μας δεν είναι προς διαπραγμάτευση. Ως Περιφέρεια θα στηρίζουμε πάντα τους θεσμούς και τις εκδηλώσεις, οι οποίες αναδεικνύουν την ιστορική αλήθεια και τη μοναδικότητα του τόπου μας.

Θα συνεχίσουμε να τιμούμε τη μεγάλη θυσία στο Ρούπελ

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να τιμούμε τη μεγάλη θυσία στο Ρούπελ και ότι δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ όσους έδωσαν τη ζωή τους για μια πατρίδα ελεύθερη, κυρίαρχη και ισχυρή». Συγκεκριμένα, στις εκδηλώσεις αναβίωσης της ένδοξης Μάχης των Οχυρών του Ρούπελ στις Σέρρες, παραβρέθηκε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη και τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Σπυρόπουλο. Ο κ. Τζιτζικώστας παρακολούθησε το μοναδικό ταξίδι στο χρόνο και στην Ιστορία, που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Δήμος Σιντικής Σερρών, με τίτλο «Ρούπελ 1941 – Η Αναβίωση».

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα