Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

Για όλα φταίει η… Βρετανία

Για την πιθανή σύγκρουση Ηνωμένων Πολιτειών και Ρωσίας στη Συρία, ευθύνεται κατά κύριο λόγο η Βρετανία. Αυτό φαίνεται να πιστεύει η κοκκινομάλλα Ρωσίδα κατάσκοπος Άννα Τσάπμαν, η οποία προτείνει στον πρόεδρο της… καρδιάς της Βλαντιμίρ Πούτιν, στην περίπτωση που η κατάσταση ανάμεσα στις δύο χώρες λάβει πολεμικό χαρακτήρα, να βυθίσει τα δύο νέα υπερσύγχρονα αεροπλανοφόρα της Βρετανίας, το «HMS Queen Elizabeth» και το «αδελφό» του «HMS Prince of WALES», και να καταστρέψει το Λονδίνο ολόκληρο.
Η Τσάπμαν –οι τολμηρές φωτογραφίσεις της οποίας της χάρισαν το παρατσούκλι «πράκτορας 90-60-90» για τις καμπύλες της–, υποστηρίζει ότι προβοκάτορες από τη Δύση «βάζουν τα δυνατά τους για να αναγκάσουν τη Ρωσία να χρησιμοποιήσει κάπου τη στρατιωτική της δύναμη – στην Ανατολική Ουκρανία, το Λονδίνο, τη Συρία», ενώ στρέφει τα βέλη της στην Τερέζα Μέι και τον Μπόρις Τζόνσον θεωρώντας ότι αποτελούν την αιχμή του δόρατος μιας νέας μεγάλης δυτικής εκστρατείας κατά της πατρίδας της. Η Μόσχα παρουσιάζεται «σαν να έχει τα χέρια της λερωμένα από το αίμα αθώων παιδιών στη Συρία», που επλήγησαν από χημικά όπλα, τονίζει η Τσάπμαν επισημαίνοντας ότι η κλιμάκωση δεν άρχισε στη Συρία», αλλά «στη βρετανική πόλη του Σάλσμπερι στις αρχές Μαρτίου», οπότε δηλητηριάστηκε ο Ρώσος πρώην διπλός πράκτορας Σεργκέι Σκρίπαλ και η κόρη του Γιούλια.
«Το λάδι στη φωτιά της ρωσο-αμερικανικής αντιπαράθεσης το ρίχνει ένας Βρετανός “τζέντλεμαν” με την περίεργη κόμη και μια γυναίκα που ονειρεύεται να γίνει “Σιδηρά Κυρία” αλά Μάργκαρετ Θάτσερ», συνεχίζει η ίδια καταγγέλλοντας ως ενορχηστρωτές των σεναρίων περί τρίτου παγκοσμίου πολέμου τον αρχηγό του Φόρεϊν Όφις Μπόρις Τζόνσον και τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι. Σημειώνεται ότι η Τσάπμαν που επέστρεψε στην πατρίδα της στο πλαίσιο ανταλλαγής κατασκόπων, ακολουθεί έκτοτε καριέρα παρουσιάστριας, ενώ έχει ανοίξει και δικές της μπουτίκ.

Συντάκτης

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα