Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

ΕΕΝΕ : Στηρίζει την «Γιαγιά με τα Τερλίκια» και την προκοπή

Την υπόθεση της «Γιαγιάς με τα Τερλίκια» Σουζάνας Ηλιάδη, παρακολουθεί στενά η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών   από την πρώτη στιγμή,   αποφασίζοντας να παρέμβει, με δεδομένες τις τελευταίες εξελίξεις (νέες επιβολές προστίμων και κυρώσεων).

«Πιστεύοντας απόλυτα στην κοινωνική δικαιοσύνη, αλλά και, ταυτοχρόνως, τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της διάθεσης για προκοπή, όπου αυτή εκδηλώνεται, η ΕΕΝΕ αισθάνεται πως οφείλει να στηρίξει την κυρία Σουζάνα Ηλιάδη και την οικογένειά της, στη πρόσφατη δοκιμασία τους», δήλωσε, ανακοινώνοντας την πρωτοβουλία, την Πέμπτη 25 Απριλίου και εκφράζοντας τις ευχές του για το Πάσχα, ο πρόεδρος της ΕΕΝΕ, Δρ, Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, τόνισε πως «από σήμερα, είμαστε κοντά τους».

Προσφέρει την  νομική, τεχνική και οικονομική υποστήριξη στην οικογένεια

Πιο αναλυτικά, υπό αυτό το πρίσμα, η Ένωση, πιστεύοντας ότι όσο σημαντική είναι η τήρηση του νόμου, εξίσου αποφασιστική είναι η κατανόηση του πνεύματος των νόμων κατά την εφαρμογή τους,  αποφάσισε να προσφέρει την απαραίτητη νομική, τεχνική και οικονομική υποστήριξη στην οικογένεια Ηλιάδη, τόσο προκειμένου να αντιμετωπίσει τις συγκεκριμένες δυσκολίες που έχουν προκύψει (πρόστιμα κτλ.), όσο κυρίως, αν το επιθυμεί, να στήσει άρτια και ολοκληρωμένα τη δομή μιας δικής της επιχείρησης. Μίας επιχείρησης που θα τηρεί και τα τυπικά, κατά το νόμο, και θα δίδει και τη δυνατότητα να υπάρξει συνέχεια, αν το επιθυμεί η οικογένειά της.

Συμβολή στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας

Σημειώνεται πως η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) ιδρύθηκε το 1987 από Έλληνες επιχειρηματίες που είχαν έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά – έξω και πέρα από συντεχνιακά αιτήματα και θέματα. Επιχειρηματίες που ακράδαντα υποστήριζαν ότι η σύγχρονη και υγιής επιχειρηματικότητα είναι πάνω απ’ όλα μία γνωστική διαδικασία και μία στάση ζωής. Σκοπός της Ένωσης είναι η συμβολή στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας και η μελέτη των προβλημάτων των Ελλήνων επιχειρηματιών τόσο στα ελληνικά όσο και στα διεθνή πλαίσια, καθώς επίσης η πρόταση και προώθηση λύσεων των προβλημάτων αυτών

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα