Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

Εισβολή του Ρουβίκωνα σε εκδήλωση με ομιλητή τον Τσακαλώτο
«Διάλογο με τους συντρόφους» και «ειρηνική διαμαρτυρία» χαρακτήρισε την ενέργεια ο υπουργός

Παρέμβαση σε εκδήλωση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο ΕΒΕΑ, με ομιλητή τον υπουργό οικονομικών Ευκλείδη Τακαλώτο έκανε ο Ρουβίκωνας.

Επρόκειτο για περίπου 20 άτομα που μπήκαν ένας-ένας στην αίθουσα προσποιούμενοι ότι είναι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ. Την ώρα που βρίσκονταν στο βήμα ο υπουργός Οικονομικών, σηκώθηκαν και άρχισαν να πετάνε τρικάκια και να φωνάζουν συνθήματα ενώ 2-3 προσέγγισαν το έδρανο που μιλούσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Αφού αποχώρησαν από την αίθουσα, ο υπουργός Οικονομικών είπε προς το ακροατήριό του χαμογελώντας: «Αφού ολοκληρώθηκε ο διάλογος με τους συντρόφους, τώρα μπορώ να συνεχίσω την ομιλία μου».

Μιλώντας αργότερα σε δημοσιογράφους είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έγινε τίποτα, ήταν μια ειρηνική διαμαρτυρία, είπαν και μια κουβέντα παραπάνω».

H ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε προσαγωγές 15 ατόμων οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ, οι οποίοι λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Αφού αποχώρησαν από την αίθουσα, ο υπουργός Οικονομικών είπε προς το ακροατήριό του χαμογελώντας: «Αφού ολοκληρώθηκε ο διάλογος με τους συντρόφους, τώρα μπορώ να συνεχίσω την ομιλία μου».

Με μια δηκτική ανακοίνωση η ΝΔ σχολιάζει τη νέα «ακτιβιστική ενέργεια», όπως σημειώνει ειρωνικά, του Ρουβίκωνα, αλλά και το γεγονός πως αυτή τη φορά πραγματοποιήθηκαν προσαγωγές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Αναρωτιόμαστε γιατί έγιναν προσαγωγές μετά τoν “ακτιβισμό” του Ρουβίκωνα σε εκδήλωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία μιλούσε ο κ. Τσακαλώτος.

Σε ανάλογες “ακτιβιστικές ενέργειες” στη Βουλή, σε Πρεσβείες ακόμη και στο Πεντάγωνο, οι συγκεκριμένοι έφευγαν ανενόχλητοι, ενίοτε χρησιμοποιώντας τα περιπολικά ως ταξί, κατ’ εντολή του κ. Βούτση.

Σε κάθε περίπτωση, χαιρετίζουμε την απόφαση της Kυβέρνησης να μην παρενοχλεί ο Ρουβίκωνας το κόμμα και της ευχόμαστε να συνειδητοποιήσει ότι ο νόμος δεν πρέπει να εφαρμόζεται μόνο όταν θίγεται ο ΣΥΡΙΖA»

 

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα