Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

ΕΚΟ BULGARIA :15 χρόνια επιτυχούς παρουσίας

Την πεποίθηση ότι το μέλλον είναι γεμάτο από προκλήσεις, ρίσκα και αλλαγές, εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος των Ελληνικών Πετρελαίων Γρηγόρης Στεργιούλης, επισημαίνοντας πως τα ΕΛ.ΠΕ είναι ένας εξαιρετικά ισχυρός Όμιλος, που διαθέτει συγκεκριμένο πλάνο εκμεταλλευόμενος όλες τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν .

«Αποτελούν μονόδρομο για τα ΕΛΠΕ και την ΕΚΟ Βουλγαρίας η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών και η υλοποίηση βέλτιστων πρακτικών σε έναν από τους πιο δυναμικούς τομείς της οικονομίας», είπε την Παρασκευή 14 Ιουλίου  , εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για τα σπουδαία αποτελέσματα και το έργο που έχει επιτευχθεί από την Διοίκηση της   ΕΚΟ Bulgaria., ο κ. Στεργιούλης στην ομιλία του , στην κεντρική εορταστική εκδήλωση, παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου της “ΕΚΟ Bulgaria” Αλέξη Αθανασόπουλου, του προέδρου του Δ.Σ της Εταιρείας και ανώτερου Διευθυντή Διεθνούς Εμπορίας Κώστα Μαδεμλή, του γενικού διευθυντή Εγχώριας και Διεθνούς Εμπορίας   Ρομπέρτο Καραχάννα ο οποίος και σημείωσε «Δεν μας φοβίζει το μέλλον. Απεναντίας, έχουμε ήδη σχεδιάσει μια ολοκληρωμένη και σαφή στρατηγική για να βελτιστοποιήσουμε τον τρόπο που εργαζόμαστε και να ορίσουμε τις προτεραιότητες της εταιρείας»

Από την πλευρά του, αφού συνεχάρη τους 1.200 υπαλλήλους της Εταιρείας για τη συμβολή τους στην επιτυχημένη πορεία των τελευταίων 15 ετών, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της “ΕΚΟ Bulgaria” Αλέξης Αθανασόπουλος,   επισήμανε ότι «Ο στόχος μας είναι να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τη θέση μας στη Βουλγαρική αγορά, βασιζόμενοι στην αξιόπιστη παράδοση προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, δείχνοντας υπευθυνότητα και σεβασμό για το περιβάλλον και διασφαλίζοντας ασφαλείς συνθήκες εργασίας»

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των εκπροσώπων του τύπου οι κ.κ. Στεργιούλης, Αθανασόπουλος και Καραχάννας, αναφέρθηκαν στις προοπτικές του κλάδου της Ενέργειας σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο και ανέλυσαν τις στρατηγικές προτεραιότητες της εταιρείας σε σχέση με τις «ισορροπίες» του κλάδου των πετρελαιοειδών στη Βουλγαρία και στα Βαλκάνια, παρουσία των ανώτερων Διευθυντών Οικονομικής και Διοικητικής Λειτουργίας Εμπορίας Σπύρου Γκίκα και εταιρικών σχέσεων Ομίλου Γιάννη Κορωναίου , των διευθυντών διεθνούς εμπορίας Ιωάννη Δοράτη, Εφοδιασμού Διεθνούς Εμπορίας Γιώργου Γεωργίου και Ανθρώπινου Δυναμικού Διεθνούς Εμπορίας Δήμητρα Κολοκοτσά, καθώς και του διευθύνοντος συμβούλου της τεχνικής και συμβουλευτικής εταιρείας ενεργειακών έργων “Asprofos” Πέτρου Παπασωτηρίου,

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, ο κ. Στεργιούλης είχε συνάντηση με την Υπουργό Ενέργειας της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας Temenuzhka Petkova, κατά την οποία εξετάστηκαν οι προοπτικές του κλάδου της Ενέργειας στην Ευρώπη, οι μελλοντικές προκλήσεις, οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται στα Βαλκάνια, καθώς και το ενδεχόμενο νέων επενδύσεων στην Βουλγαρική αγορά. Τόσο ο κ. Στεργιούλης όσο και η κ. Petkova εξέφρασαν την βούληση για συνεργασία και αμοιβαία προσπάθεια, με στόχο την ενδυνάμωση και την διεύρυνση των προοπτικών της Βουλγαρικής αγοράς, την ενίσχυση της απασχόλησης και την περαιτέρω αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το καταναλωτικό κοινό.

Με την ευκαιρία της παρουσίας στελεχών της Ανώτερης Διοίκησης των ΕΛ.ΠΕ στη Σόφια, πραγματοποιήθηκε συνάντηση και επίσημο γεύμα με αντιπροσώπους του Ελληνικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου στη Βουλγαρία (HBCB), όπου ανακοινώθηκε –μεταξύ άλλων- και η παροχή δωρεάς προς το Ελληνικό Σχολείο της Βουλγαρίας από τον Όμιλο , ενώ τα στελέχη των ΕΛ.ΠΕ, μαζί με την ομάδα της ΕΚΟ Βulgaria, παρέστησαν και στα εγκαίνια του ανακαινισμένου πρατηρίου της εταιρίας στη Σόφια , στην περιοχή «Malinova Dolina”. Τα πλήρως ανακαινισμένα πρατήρια της ΕΚΟ Βulgaria, στη χώρα είναι ήδη πέντε , σε σύνολο 86 πρατηρίων σε όλη τη Βουλγαρία

Social life με την Τίνα

Η βιογραφία του Κ. Μήτση