Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

ΕΛΑΙΣ-UNILEVER : Έκλεισε κύκλο 34 ετών ο Γ. Αντωνιάδης

Τη σφραγίδα του  σε σημαντικές επιτυχίες της Ελαίς-Unilever Hellas, έχει βάλει ο αντιπρόεδρος της εταιρίας Γρηγόρης Αντωνιάδης, σύμβουλος επικοινωνίας και εξωτερικών σχέσεων του Ομίλου Εταιρειών της Unilever για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Νοτιανατολική Ευρώπη, κλείνοντας  ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο κύκλο 34 ετών, στο τέλος Ιουλίου.«Αποχαιρετώντας τον Γρηγόρη Αντωνιάδη, νιώθω ότι αποχαιρετώ έναν φίλο», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Unilever Νοτιανατολικής Ευρώπης Jean Francois Etienne, προσθέτοντας «Συνεργαστήκαμε άψογα και στενά από τα μέσα του 2017, τόσο κατά την ανάληψη των καθηκόντων μου ως επικεφαλής της εταιρείας, όσο και σε άλλα σημαντικά ζητήματα.Αυτό σημαίνει ότι μοιραστήκαμε πολλά σε συμπυκνωμένο χρόνο, γεγονός που βοήθησε στο να καλλιεργηθεί μεταξύ μας μια σχέση εμπιστοσύνης και βαθιάς αλληλοεκτίμησης. Του εύχομαι πολλές επιτυχίες σε όλες τις πτυχές της ζωής του και τον ευχαριστώ για όλα».

Έντονη συναισθηματική φόρτιση

Από την πλευρά του ο κ. Αντωνιάδης, δήλωσε  «Η αποχώρηση από ένα χώρο που ήταν, επί 34 χρόνια, το σπίτι μου, δημιουργεί έντονη συναισθηματική φόρτιση», για να προσθέσει «Η Ελαίς-Unilever Hellas ήταν για μένα ένα σπουδαίο σχολείο μάθησης και ευκαιριών και θα ήθελα να μπορούσα να ευχαριστήσω προσωπικά κάθε έναν και κάθε μία που με πλαισίωσαν σε όλη αυτή την πορεία και συνέβαλαν στην επαγγελματική και προσωπική εξέλιξή μου».

Ανέλαβε ρόλο συμβούλου στην Upfield

Με δεδομένη τη μεγάλη εμπειρία του κ. Αντωνιάδη στον κλάδο των τροφίμων, εύλογο είναι τα επόμενα επαγγελματικά βήματά του να μην τον απομακρύνουν από το χώρο. Έτσι, μεταξύ άλλων, αναλαμβάνει άμεσα ρόλο συμβούλου στην Upfield, την νεοσύστατη εταιρεία της KKR, που προέκυψε από την πώληση των Μαργαρινών, των Φυτικών Ελαίων, του Ελαιολάδου, καθώς και των Μαγειρικών Λιπών που διέθετε μέχρι πρόσφατα στην αγορά η Ελαίς-Unilever Hellas

Πρόεδρος  των Διαφημιζομένων Ελλάδος και ΣΕΒΙΤΕΛ

Υπενθυμίζεται πως ο Γρηγόρης Αντωνιάδης είναι, μεταξύ άλλων, πρόεδρος των Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ), και του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποιήσεως Ελαιολάδου (ΣΕΒΙΤΕΛ), μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανίων Τροφίμων (ΣΕΒΤ), της Ελληνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ελαιολάδου (ΕΔΟΕ), μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, καθώς και πρώην μέλος Δ.Σ. του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (ΕΒΕΠ) και του Ελληνικού Συνδέσμου Βιομηχανιών Επωνύμων Προϊόντων (ΕΣΒΕΠ).

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα