Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

Η Ν.Δ. «άναψε φωτιές» στο Ραδιομέγαρο – του Υπερθεματιστή

Η ανακοίνωση της Ν.Δ. για τον τρόπο με τον οποίο κάλυψε η δημόσια τηλεόραση την ειδησεογραφία της περασμένης εβδομάδας, προκάλεσε εκ νέου αναταράξεις στις σχέσεις των διάφορων τάσεων του ΣΥΡΙΖΑ που κατοικοεδρεύουν στην Αγία Παρασκευή.
• Δεν ήταν λίγοι οι φίλα προσκείμενοι στην κυβέρνηση που έλεγαν ότι υπήρχαν περιπτώσεις που δεν κρατήθηκαν ούτε τα προσχήματα, και έφερναν για παράδειγμα την υποβάθμιση της είδησης για την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη που επέφερε μείωση της κυβερνητικής πλειοψηφίας, αλλά και την απουσία ρεπορτάζ για τις πλημμύρες στη Μάνδρα.
• Από τη Διεύθυνση Ειδήσεων «φωτογραφίζουν» ως υπεύθυνο για το κλίμα, αλλά και τα χαμηλά νούμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, τον επικεφαλής του πολιτικού ρεπορτάζ, Φώτη Παπούλια, που από την πλευρά του έστελνε πίσω «την μπάλα» λέγοντας ότι η Διεύθυνση Ειδήσεων κρατάει την «μπαγκέτα».
• Και μέσα σε όλα αυτά, στο Ραδιομέγαρο έχει επιστρέψει και ο Σπύρος Κριμπάλης, που με απόφαση του Δ.Σ. είχε απομακρυνθεί από τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου Περιεχομένου.
• Μετά την προσωρινή διαταγή που αναιρούσε την απόφαση, κέρδισε και τα ασφαλιστικά μέτρα, αλλά όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει «παροπλισμένος» μέχρι τον Οκτώβριο, όταν και λήγει η θητεία του.
• Και από τις συντροφικές κόντρες της Αγίας Παρασκευής στην κόντρα (;) δύο παλιών κολλητών του ΑΝΤ1. Μαθαίνω ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά την τοποθέτηση του «The wall» στο ψυγείο, πρότεινε την επιστροφή του μεταμεσονύχτιου talk show, «The 2night show», αλλά «έφαγε πόρτα».
• Και την «έφαγε» όχι από όποιον και όποιον, αλλά από τον μέχρι πριν από λίγους μήνες φίλο του Αντώνη Κανάκη, που έχει αναλάβει να στήσει από την αρχή τη μεταμεσονύχτια ζώνη του σταθμού.
• Την ίδια ώρα, στο Μαρούσι σχεδιάζουν να δώσουν χώρο και χρόνο στο πρόγραμμά τους στο stand up comedy, που στο εξωτερικό έχει αρχίσει να γίνεται και πάλι μόδα.
• Μάλιστα, γίνεται λόγος για τη δημιουργία ενός «Comedy Room», με παραγωγές που θα γίνονται καθαρά για την τηλεόραση, και φέρνουν ως παράδειγμα το «Αλ τσαντίρι» που ήταν μια τηλεοπτική παραλλαγή του κλασικού stand up comedy.
• Στο EPSILON tv μπορεί ακόμη να μην έχουν βρει τον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων, αλλά ο Δημήτρης Μιχαλέλης έχει ήδη αρχίσει να στήνει το επιτελείο που θα το στηρίξει.
• Ο διευθυντής Ειδήσεων του σταθμού θέλει έμπειρους ρεπόρτερ και τεχνικούς, και ήδη έχει βρει αρκετά πρόσωπα που του κάνουν και τα γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στο MEGA, και τα οποία είχαν αφιχθεί στα Μελίσσια πριν από τον ίδιο.
• Στο «στόχαστρό» του έχουν μπει και άλλοι συνεργάτες του από το «Μεγάλο Κανάλι», δημοσιογράφοι που δούλευαν στο δελτίο του Epsilon και φέτος, αλλά και άτομα από το «Έθνος» (σ.σ.: ιδιοκτησίας και αυτό του Ιβάν Σαββίδη) που γνωρίζουν τα μυστικά της τηλεοπτικής δημοσιογραφίας.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα