Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

Η Ρένα του Αύγουστου Κορτώ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά ανεβαίνει από τις 10 Δεκεμβριου του 2018 η ΡΕΝΑ του Κορτώ, σε θεατρική διασκευή του Στέλιου Χατζηαδαμίδη, σκηνικά –κοστούμια Κωνσταντίνου Ζαμάνη, Μουσική Παναγιώτη Τσεβά, Φωτισμούς Στέλλας Κάλτσου, Επιμέλεια κίνησης Φρόσως Κορρού, ΒΊΝΤΕΟ Στέφανου Παπαδόπουλου, φωτογραφίες Μαντώς Βασίλη. H Σκηνοθεσία είναι της Νικαιτης Κοντούρη, με βοηθό σκηνοθέτη τη Θάλεια Γρίβα.

Μια ομάδα ρεπόρτερ-συγγραφέων γνωρίζουν τη Ρένα τη Σμυρνιά στο Athens pride parade.Η Ρενα , τους καλεί σπίτι της ,και με τον δικό της τρόπο, ξετυλίγει το νήμα της περιπετειώδους ζωής της. Μέσα από τη σπαρταριστή αφήγησή της , αποφασίζει να τους μοιράσει ρόλους ,κι έτσι οι νέοι που την ακολούθησαν ,αρχίζουν να «υποδύονται» τους μεγάλους έρωτες της ταραγμένης της ζωής. Η ΡΕΝΑ, στο κλαρί από τα γεννοφάσκια της, μας παίρνει μαζί της σε ένα ταξίδι μοναδικά απολαυστικό, γεμάτο εικόνες, μουσικές και τραγούδια της Ελλάδας του 20ου αιώνα. 9APO 10/12
Στον ρόλο της Ρένας η υπέροχη Υρώ Μανέ!Συμπρωταγωνιστούν οι εξαιρετικοί ηθοποιοί της νεώτερης και νεότατης γενιάς Αγης Εμμανουήλ, Κωνσταντίνος Φάμης, Μιχάλης Αβρατόγλου.
Μαζί τους στη σκηνή ο συνθέτης και μουσικός Παναγιώτης Τσεβάς.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα