Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

Ταλαντούχα και πάμπλουτη η Λόρενς

Η Τζένιφερ Λόρενς είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του κόσμου για το 2016 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ακολουθούμενη από την Μελίσα Μακάρθι, η οποία κατέγραψε ταχύτατη άνοδο στις απολαβές της και κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Το αταίριαστο δίδυμο με τις παρόμοιες αστρονομικές απολαβές, μαζί με όλα τα υπόλοιπα καυτά ονόματα που συμπληρώνουν τη δεκάδα των πιο ακριβοπληρωμένων γυναικών στο Χόλιγουντ, αποκάλυψε σήμερα το δεκαπενθήμερο οικονομικό περιοδικό Forbes.

Η Τζένιφερ Λόρενς, πρωταγωνίστρια της σειράς ταινιών Hunger Games («Αγώνες Πείνας»), είχε εισοδήματα ύψους 46 εκατομμυρίων δολαρίων προ φόρων μέσα σε δώδεκα μήνες, εν μέρει λόγω της μεγάλης προκαταβολής που της δόθηκε για την αναμενόμενη ταινία Passengers, διευκρινίζεται στο ίδιο δημοσίευμα του Φορμπς. Η Μελίσα Μακάρθι από την πλευρά της είχε εισοδήματα 33 εκατομμυρίων δολαρίων, αυξημένα κατά 10 εκατομμύρια σε σύγκριση με τα εκτιμώμενα έσοδά της το αμέσως προηγούμενο έτος, εν μέρει λόγω της συμβολής της στην αναβίωση της σειράς ταινιών Ghostbusters. Η Σκάρλετ Γιόχανσον, εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας Captain America: Civil Wars, κατέλαβε την τρίτη θέση με εισοδήματα 25 εκατομμυρίων δολαρίων, μειωμένα κατά σχεδόν 30% σε σύγκριση με το 2015.

Τις υπόλοιπες θέσεις της κορυφαίας δεκάδας για το 2016 καταλαμβάνουν οι:
4. Τζένιφερ Άνιστον (21 εκατομμύρια δολάρια)
5. Φαν Μπινγκμπίνγκ (17 εκατομμύρια δολάρια)
6. Σαρλίζ Θερόν (16,5 εκατομμύρια δολάρια)
7. Έιμι Άνταμς (13,5 εκατομμύρια δολάρια)
8. Τζούλια Ρόμπερτς (12 εκατομμύρια δολάρια)
9. Μίλα Κούνις (11 εκατομμύρια δολάρια)
10. Ντιπίκα Παντουκόν (10 εκατομμύρια δολάρια).

Η τελευταία Ινδή ηθοποιός αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η μοναδική νεοεισελθείσα στον κατάλογο. Σημειώνεται ότι τα σύνολα των απολαβών των ηθοποιών καταγράφηκαν την περίοδο από την 1η Ιουνίου 2015 ως την 1η Ιουνίου φέτος, προ φόρων και προμηθειών.

Συντάκτης

Προηγούμενο άρθρο

Το γυμνό χτίζει… καριέρες

Επόμενο άρθρο

Κιμ είναι μόνο μία

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα