Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

Λούλα Τριανταφύλλου: «Χωρίς ταλέντο δεν πας πουθενά»

Γεννήθηκε στη Κόρδοβα Αργεντινής από Έλληνες γονείς, είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει παρακολουθήσει Μαθήματα Θεάτρου στη Σχολή «Θέατρο των αλλαγών», εργάσθηκε στο Δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, κυρίως σε θέσεις Δημοσίων Σχέσεων. Έχει πάρει μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, σε τηλεοπτική σειρά, σε κινηματογραφική ταινία, και φέτος πρωταγωνιστεί στο έργο του Βαλεντίνου Τσίλογλου «Ύποπτη για το Φόνο μου». Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών. Υποδεχόμαστε την ταλαντούχα Λούλα Τριανταφύλλου.

Κυρία Τριανταφύλλου, πρωταγωνιστείτε στο «Ύποπτη για το Φόνο μου». Μιλήστε μας για τον ρόλο σας…

«Η Χέντα Ρόου είναι μια γυναίκα εγωκεντρική, φιλάρεσκη, με βίαια ξεσπάσματα, που θεωρεί κινητήρια δύναμη και αναγνώριση κοινωνικού στάτους το χρήμα. Μια γυναίκα ανίκανη να αγαπήσει πραγματικά. Είναι ένας ρόλος εντελώς διαφορετικός από όσους έχω παίξει μέχρι τώρα, ως προς τον τρόπο ερμηνείας».

Επηρεάζεστε από τις ηρωίδες που ερμηνεύετε;

«Όχι, δεν επηρεάζομαι. Απλώς προβληματίζομαι ως προς την ψυχοσύνθεση της ηρωίδας που υποδύομαι. Δηλαδή προσπαθώ να αναλύσω τον χαρακτήρα, να φανταστώ τα βιώματα που μπορεί να τον δημιούργησαν, να μπω στην ψυχολογία του και να τον νιώσω, ώστε να τον αποδώσω όσο γίνεται καλύτερα».

Όταν πέσει η αυλαία το πρόσωπο που υποδύεστε σας ακολουθεί ή μένει στο καμαρίνι για την επόμενη εμφάνιση;

«Ο χαρακτήρας κοιμάται και ξυπνάει μαζί μου γιατί είναι μέρος του εαυτού μου. Συνέχεια τον έχω στο μυαλό μου και εξετάζω τρόπους για να διευρύνω το ρόλο μου».

Πιστεύετε ότι τη μεγαλύτερη ευθύνη για την επιτυχία ενός έργου φέρει ο ηθοποιός ή ο σκηνοθέτης;

«Σε ένα γάμο και οι δύο ευθύνονται για την επιτυχία ή την αποτυχία του. Ο ηθοποιός θα πρέπει να είναι συνεπής στις σκηνοθετικές οδηγίες. Από την άλλη, ο σκηνοθέτης πρέπει να αντιληφθεί τις ιδιαιτερότητες του κάθε ρόλου σε συνδυασμό με τις υποκριτικές ικανότητες του ηθοποιού, ώστε να βοηθήσει να ολοκληρωθεί ο κάθε χαρακτήρας στο έργο».

Παίζετε σε ένα έργο noir, σας αρέσει και η κωμωδία;

«Ναι, πάντα μου άρεσε να κάνω τους ανθρώπους να γελάνε. Γιατί και αυτό είναι επιτυχία, να δίνεις χαρά και γέλιο στους γύρω σου».

Στο «Ύποπτη για το Φόνο μου» ανατρέπονται πολλά στην υπόθεση. Στη ζωή;

«Όλα μπορούν να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη. Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος, το πιστεύω ακράδαντα».

Πόσο δύσκολο είναι να καθιερωθεί κάποιος στο χώρο σας και τι χρειάζεται γι’ αυτό, ταλέντο ή γνωριμίες;

«Είναι πολύ δύσκολο. Οι γνωριμίες σίγουρα βοηθούν, αλλά χωρίς ταλέντο δεν πας πουθενά».

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα