Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ : Προσφορά στο ΠΣ με γνώμονα τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη

Στη γενναιόδωρη προσφορά στο Πυροσβεστικό Σώμα, που θα συμβάλει σημαντικά στην αναβάθμιση των υλικοτεχνικών μέσων που απαιτούνται για την κάλυψη των καθημερινών επιχειρησιακών αναγκών, αναφέρθηκε ο υπαρχηγός Επιχειρήσεων αντιστράτηγος ΠΣ Στέφανος Κολοκούρης, κατά τη τελετή παράδοσης έξι πυροσβεστικών οχημάτων, δωρεά της εταιρείας «Mytilineos».

«Η προσφορά σας έχει αντίκρισμα όχι μόνο στο Πυροσβεστικό Σώμα αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία, αφού θα χρησιμοποιηθεί για την προστασία τόσο της ζωής και της περιουσίας του Ελληνικού λαού όσο και του δασικού πλούτου που τον περιβάλει», είπε   την Τετάρτη 3 Ιουλίου, ο κ. Κολοκούρης, στην ομιλία του, παρουσία της προέδρου Επιτροπής Κοινωνικής Ευθύνης της «Mytilineos» Σόφης Δασκαλάκη-Μυτιληναίου, στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος.

Το Πυροσβεστικό Σώμα θα αξιοποιήσει αυτή την προσφορά

Συνεχίζοντας,  ο υπαρχηγός, αφού ευχαρίστησε την δωρήτρια εταιρεία , διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους ότι το Πυροσβεστικό Σώμα θα αξιοποιήσει αυτή την προσφορά, των έξι πυροσβεστικών οχημάτων   4Χ4, τύπου Pick-up, χωρητικότητας 600 λίτρων νερού, προκειμένου να συμβάλλουν στο επιχειρησιακό έργο του Πυροσβεστικού Σώματος κατά τον βέλτιστο τρόπο, προς όφελος του Ελληνικού λαού. Στον χαιρετισμό που απηύθυνε στους παρευρισκόμενους, η κ. Δασκαλάκη -Μυτιληναίου, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη χαρά που βρισκόμαστε σήμερα εδώ κι είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη δωρεά των έξι πυροσβεστικών οχημάτων στο Πυροσβεστικό Σώμα, τα οποία θα ευχόμασταν να μην κουνηθούν ποτέ από εδώ και να μην χρειασθούν.

Αυτά τα οχήματα θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο 

Ξέρουμε όμως, ότι στην Ελλάδα, εξαιτίας του κλίματός μας, του αέρα, αλλά και της κλιματικής αλλαγής, δυστυχώς η ανάγκη αυτή θα εμφανιστεί. Αυτά τα οχήματα θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα ικανά χέρια των πυροσβεστών μας, τους οποίους από αυτό το βήμα θα ήθελα για μια φορά ακόμα να ευχαριστήσω για το έργο τους, το οποίο δεν είναι δουλειά, είναι λειτούργημα. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Εύχομαι τα οχήματα αυτά να σώσουν ζωές, περιουσίες και το δασικό μας πλούτο».

Μάλιστα, στο τέλος της τελετής, ο κ. Κολοκούρης παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στην εκπρόσωπο της εταιρείας, για την προσφορά της στο Πυροσβεστικό Σώμα. Στην τελετή παράδοσης, παρέστησαν ο υπαρχηγός υποστήριξης αντιστράτηγος ΠΣ Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, ο συντονιστής υποστήριξης Α.Π.Σ. υποστράτηγος ΠΣ Αναστάσιος Σωτήρχος, διευθυντές διευθύνσεων του Α.Π.Σ., καθώς και ο σύμβουλος προέδρου για θέματα Δημόσιας Διοίκησης Στέλιος Αγγελούδης

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα