Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

FORD FIESTA 2018 : Προηγμένο τεχνολογικά

Το νέο Ford Fiesta, που εκλέχθηκε αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2018,   ανήκει στην κατηγορία των supermini, τη σημαντικότερη κατηγορία της Ελληνικής αγοράς, με ποσοστό βαρύτητας που αγγίζει το 40% και κατάφερε να πείσει τους 25 καταξιωμένους   συναδέλφους , μέλη του θεσμού , ότι αποτελεί ιδανική επιλογή για τον Έλληνα αγοραστή αποσπώντας συνολικά 338 βαθμούς.Πιο αναλυτικά, από την αρχή της παρουσίασής του στην Ελληνική αγορά, το νέο Ford Fiesta έδειξε τη δύναμή του προκαλώντας τα ιδιαίτερα θετικά σχόλια του ειδικού τύπου. Είναι εξοπλισμένο με όλα όσα χρειάζονται για μία επιτυχημένη πορεία. Διαθέτει τεχνολογική αρτιότητα, ποιότητα κατασκευής, premium εσωτερικό και φυσικά την οδική συμπεριφορά που μόνο ένα μοντέλο Ford μπορεί να προσφέρει.

Στον στάνταρ εξοπλισμό του, ο Έλληνας αγοραστής θα βρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο τεχνολογιών που όλο και περισσότερα μοντέλα αυτοκινήτων θα διαθέτουν στο μέλλον, γεγονός που του εξασφαλίζει πως το αυτοκίνητό του θα παραμείνει σύγχρονο και ασφαλές για πολλά χρόνια

Το νέο Ford Fiesta διαθέτει την πιο εκτεταμένη γκάμα εκδόσεων στην 40χρονη πορεία του αυτοκινήτου. Οι εκδόσεις αυτές έχουν σκοπό να καλύψουν την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση των υποψήφιων αγοραστών σε Ευρώπη και Ελλάδα για ακόμα περισσότερες δυνατότητες επιλογών σε αυτή τη μικρή κατηγορία.

Οι Έλληνες αγοραστές μπορούν να επιλέξουν το δικό τους Fiesta μέσα από 2 τύπους αμαξώματος (3-θυρο / 5-θυρο), 7 επίπεδα εξοπλισμού και εκδόσεων (Trend / Business / Titanium / ST-Line / Active / ST / Vignale), 12 πακέτα εξατομίκευσης, 6 διαφορετικούς κινητήρες (1 νέο ατμοσφαιρικό 3κύλινδρο κινητήρα 1,1L (85PS) / 3 κινητήρες EcoBoost 1,0L 100PS / 125PS / 140PS και 2 κινητήρες Diesel 1,5L 85PS / 120PS). 2 Νέα κιβώτια ταχυτήτων και 4 Διαφορετικούς “χαρακτήρες” (Mainstream / Sport / Luxury / Active)

Απαιτώντας ελάχιστα για αυτά που προσφέρει, το νέο Ford Fiesta είναι ένα προηγμένο αυτοκίνητο σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή! Ακόμα και η «βασική» έκδοση Trend, διαθέτει όλα όσα θα μπορούσε να ζητήσει κανείς από ένα σύγχρονο αυτοκίνητο! Παράλληλα, το νέο Ford Fiesta προσφέρει ένα κορυφαίο πρόγραμμα χρηματοδότησης με εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο που σας βοηθά να το αποκτήσετε ακόμα πιο εύκολα.

Η Ford Motor Ελλάς έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ποιότητα του νέου Ford Fiesta. Για τον λόγο αυτό, εξασφάλισε πως κάθε αυτοκίνητο που θα πωλείται στην Ελληνική αγορά θα καλύπτεται με 8 Χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση Ford Protect. Η εργοστασιακή αυτή εγγύηση, αποτελεί την μεγαλύτερη της αγοράς και αποδεικνύει πως το νέο Ford Fiesta είναι άριστη επιλογή για κάθε Έλληνα! Μία επιλογή, που θα τον συντροφεύει απροβλημάτιστα για πολλά χρόνια!

Να σημειωθεί πως η Ford Motor Company είναι μία παγκόσμια εταιρεία αυτοκίνησης και μετακίνησης με έδρα στο Dearborn, Mich, η οποία σχεδιάζει, κατασκευάζει, εμπορεύεται και εξυπηρετεί τεχνικά όλη τη γκάμα αυτοκινήτων, φορτηγών, SUV & ηλεκτρικών οχημάτων Ford και πολυτελών οχημάτων Lincoln, παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μέσω της Ford Motor Credit Company και στοχεύει να γίνει Νο 1 στους τομείς ηλεκτρικών οχημάτων, αυτόνομων μοντέλων και λύσεων μετακίνησης. Η Ford απασχολεί περίπου 203.000 άτομα σε όλο τον κόσμο.

Η Ford Ευρώπης είναι υπεύθυνη για την παραγωγή, πώληση και συντήρηση οχημάτων μάρκας Ford σε 50 ανεξάρτητες αγορές ενώ απασχολεί περίπου 52.000 εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις πλήρους ιδιοκτησίας της και περίπου 66.000 άτομα συμπεριλαμβανομένων των κοινοπραξιών και μη συγχωνευμένων επιχειρήσεων. Επιπλέον της Ford Motor Credit Company, οι δραστηριότητες της Ford Ευρώπης περιλαμβάνουν το Ford Customer Service Division και 24 εγκαταστάσεις παραγωγής (16 πλήρους κυριότητας ή  συγχωνευμένων κοινοπραξιών και 8 μη συγχωνευμένων επιχειρήσεων). Τα πρώτα αυτοκίνητα Ford έφτασαν στην Ευρώπη το 1903 – τη χρονιά που ιδρύθηκε η Ford Motor Company. Η Ευρωπαϊκή παραγωγή ξεκίνησε το 1911

Η βιογραφία του Κ. Μήτση