Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

3η ΓΕΝΙΑ SKODA FABIA : Τεχνολογική ανανέωση

Για την ανανέωση εκ βάθρων της 3ης πλέον γενιάς Fabia, με μία σπορ, με έντονο χαρακτήρα εξατομίκευσης έκδοση, σε εξαιρετική τιμή, τη Monte Carlo, αναφέρθηκαν ο Sales & Marketing Manager της Skoda Ανδρέας Χαλμπές, και ο Group PR Manager Νίκος Μαρτίνος, φιλοδοξώντας η νέα Skoda, να καταλάβει μία κορυφαία θέση στην κατηγορία των compact μοντέλων.«Έχουμε ως «προίκα» τις πωλήσεις περισσότερων από 4 εκατ. Fabia από όταν λανσαρίστηκε το μοντέλο, το 1999», είπε την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, παρουσιάζοντας το νέο ανανεωμένο δημοφιλές compact, ο κ. Χαλμπές , επισημαίνοντας την αξιοπιστία, ευρυχωρία και value for money, ενώ ο κ. Μαρτίνος εστίασε στο σύγχρονο design, τη προηγμένη τεχνολογία παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας, την ευρεία γκάμα αποδοτικών και ισχυρών κινητήρων, αλλά και τα πιο σύγχρονα συστήματα συνδεσιμότητας.

Πιο δυναμική και χαρακτηριστική σχεδίαση

Εξωτερικά, η σχεδιαστική και τεχνολογική ανανέωση για τη Skoda Fabia, φαίνεται στο μπροστινό τμήμα, με τη μάσκα ψυγείου και το πίσω τμήμα, να έχουν πλέον πιο δυναμική και χαρακτηριστική σχεδίαση, με   την γκάμα των ζαντών αλουμινίου, να περιλαμβάνει 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου για το hatchback, για πρώτη φορά, ενώ το Colour Concept επιτρέπει στους οδηγούς να εξατομικεύσουν χρωματικά την οροφή, τις εμπρός κολόνες (Α), τους πλαϊνούς καθρέφτες και τις ζάντες αλουμινίου. Όσον αφορά τα μηχανικά σύνολα, η γκάμα   περιλαμβάνει έναν κινητήρα MPI και δυο τρικύλινδρους κινητήρες TSI με κυβισμό 1,0 λίτρου. Και οι δυο κινητήρες TSI είναι πλέον εξοπλισμένοι με φίλτρα κατακράτησης σωματιδίων βενζίνης.

 Προνόμιο ανώτερων κατηγοριών οχημάτων

Αναφορικά με τη χρήση LED για τα συστήματα φωτισμού , πλέον, όλες οι Skoda Fabia, διατίθενται με φώτα ημέρας LED στο βασικό εξοπλισμό, ενώ προβολείς και πίσω φώτα LED διατίθενται ως προαιρετικός εξοπλισμός   και βασικός εξοπλισμός στην έκδοση Monte Carlo. Παράλληλα, η ευρεία γκάμα συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας έχει επεκταθεί με νέα συστήματα υποβοήθησης τα οποία υποστηρίζουν τον οδηγό στην αλλαγή λωρίδων κυκλοφορίας, στους ελιγμούς και στην εναλλαγή μεταξύ φώτων πορείας και μεγάλης σκάλας φώτων. Αυτά τα συστήματα μέχρι σήμερα ήταν προνόμιο ανώτερων κατηγοριών οχημάτων.

Εντυπωσιακά μοντέρνο εσωτερικό με νέο πίνακα οργάνων

Στο εσωτερικό, το εντυπωσιακά μοντέρνο ταμπλό,   χαρακτηρίζεται από έναν νέο   επανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων με νέα στρογγυλά όργανα που μπορούν να διαβάζονται ακόμα πιο εύκολα. Νέα ντεκόρ και υλικά υψηλότερης ποιότητας ολοκληρώνουν τη συνολική εντύπωση. Ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού, τα καθίσματα διατίθενται με νέες επενδύσεις,   καλύμματα μικροϊνών (Suedia), υφασμάτινα καλύμματα ή σε δυο χρώματα. Οι διακοσμητικές ραφές δημιουργούν δυναμικές πινελιές.

Το Infotainment Online, προσφέρει Wi-Fi hotspot

Ταυτοχρόνως με μια νέα εύχρηστη λειτουργία, κάθε ηλεκτρικό παράθυρο ανοίγει και κλείνει αυτόματα μετά από παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού στο πάνελ της πόρτας. Επίσης, είναι εφικτό το άνοιγμα ή το κλείσιμο όλων των ηλεκτρικών παραθύρων ταυτόχρονα, κρατώντας το κουμπί κλειδώματος ή ξεκλειδώματος στο κλειδί τηλεχειρισμού. Ο νέος φωτισμός του αποθηκευτικού χώρου της κεντρικής κονσόλας είναι βασικός εξοπλισμός για το επίπεδο εξοπλισμού Style και για την έκδοση Monte Carlo . Τέλος το   σύστημα infotainement Amundsen επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν το Infotainment Online, προσφέροντας  Wi-Fi hotspot , με δελεαστική τιμή που αρχίζει από 10980 ευρώ

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα