Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ : Εξελίξεις στην ορθοπαιδική χειρουργική άνω άκρου

Στη τάση για περαιτέρω εξειδίκευση στις βασικές ιατρικές ειδικότητες, αναφέρθηκε  ο αντιπρόεδρος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών Χρήστος Αποστολόπουλος, στο 13ο «Σεμινάριο Χειρουργικής Χεριού – Άνω Άκρου», προσθέτοντας πως στο πλαίσιο αυτό, η χειρουργική άνω άκρου αποτελεί μία σημαντική εξέλιξη της ορθοπαιδικής χειρουργικής.

Ο ίδιος δήλωσε τον προηγούμενο μήνα: «Στον Όμιλό μας, έχουμε αναγάγει σε κύρια στρατηγική την οργάνωση και υποστήριξη κορυφαίων επιστημονικών συνεδρίων και σεμιναρίων, καθώς πιστεύουμε ακράδαντα ότι η προηγμένη εξειδίκευση απαιτεί συνεχή κατάρτιση Μέσα από τέτοιου είδους εκδηλώσεις έχουμε την ευκαιρία να μαθαίνουμε, να ακούμε, να μεταλαμπαδεύουμε, να σκεφτόμαστε και τελικά να προσφέρουμε καλύτερη θεραπεία στους ασθενείς μας, το οποίο για τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, αποτελεί πάντα την πρώτιστη προτεραιότητα».

Περισσότεροι από 600 ιατροί έχουν παρακολουθήσει τα σεμινάρια

Από την πλευρά του, ο MD, Ορθοπαιδικός – Χειρουργός Άνω Άκρου, Επανορθωτικής Χειρουργικής, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών Παναγιώτης Γιαννακόπουλος,, δήλωσε : «Ξεκινώντας από το 1993 τη Χειρουργική του Χεριού-Άνω Άκρου και τη Μικροχειρουργική στο Ιατρικό Αθηνών, έχουμε επιτύχει έως σήμερα να προσφέρουμε τεράστια οφέλη στους Έλληνες και όχι μόνο ασθενείς. Η δε απόφασή μας το 2007, να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας προσφέροντας αφιλοκερδώς τις γνώσεις μας σε νέους συναδέλφους, οργανώνοντας το Σεμινάριο Εφαρμοσμένης Χειρουργικής του Άνω Άκρου, αποτελεί το επιστέγασμα της συνολικής μας προσπάθειας». Παράλληλα, ο MD, Ορθοπαιδικός Διευθυντής Τμήματος Χειρουργικής Χεριού και Άνω Άκρου – Ορθοπαιδικής Ιατρικό Κέντρο Αθηνών Διαμαντής Μισιτζής,, συμπλήρωσε ότι: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που περισσότεροι από 600 ιατροί έχουν παρακολουθήσει τα σεμινάρια, που έχει διοργανώσει ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών μέχρι σήμερα. Η αγάπη μας για τη Μικροχειρουργική και οι δυνατότητες που μας προσφέρει ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών μας έχουν οδηγήσει ήδη σε σημαντικά επιστημονικά συμπεράσματα και   νέες τεχνικές που ευελπιστούμε να βοηθήσουν πολλούς Έλληνες και ξένους ασθενείς»

 

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα