Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ : 2ο Athens Medical Leadership &Innovation

Την προσεχή Παρασκευή 23 έως Κυριακή 25 Νοεμβρίου , διοργανώνεται το 2ο Διεθνές Συνέδριο Ιατρικής Πρωτοπορίας και Καινοτομίας AMLI 2018 (Athens Medical Leadership and Innovation Conference ), από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, με τον διευθύνοντα σύμβουλο Δρ. Βασίλη Αποστολόπουλο.

Στο AMLI 2018, στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. θα συμμετάσχουν κορυφαίοι επιστήμονες του Ομίλου μας καθώς και ομόλογοί τους του εξωτερικού, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις τελευταίες ιατρικές εξελίξεις στους τομείς της εξειδίκευσής τους.

Το φαινόμενο του «Brain Drain» στο χώρο της υγείας

Παράλληλα, θα παρουσιαστούν θέματα που αφορούν στον Ιατρικό Τουρισμό και τη θέση της Ελλάδας στην ολοένα και πιο παγκοσμιοποιημένη αγορά υπηρεσιών υγείας. Πέραν των κρίσιμων αυτών επιστημονικών και στρατηγικών ζητημάτων που αφορούν και συνολικά το μέλλον της χώρας, στο διεθνές αυτό συνέδριο θα συζητηθεί και το κρίσιμο φαινόμενο του «Brain Drain» στο χώρο της υγείας, αλλά και το «στοίχημα» για την ανάσχεσή του, στο οποίο ο Όμιλος έχει να επιδείξει σημαντικότατο, διαχρονικό έργο. Επιπροσθέτως, μία ακόμη ιδιαίτερης σημασίας ενότητα του συνεδρίου αποτελεί το θέμα της προάσπισης των δικαιωμάτων των ασθενών, που τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σε ζήτημα μείζονος σημασίας και υψηλής αναγκαιότητας.

Προορισμός υπηρεσιών υγείας διεθνούς βεληνεκούς

Να σημειωθεί πως Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ιδρύθηκε το 1984, με το όραμα να αποτελέσει έναν κορυφαίο οργανισμό υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο, και να μετατρέψει την Ελλάδα σε έναν προορισμό υπηρεσιών υγείας διεθνούς βεληνεκούς, αντίστοιχο με εκείνους της Δυτικής Ευρώπης και της Αμερικής. Σήμερα, ο Όμιλος Ιατρικού αποτελεί έναν από τους εξέχοντες Ευρωπαϊκούς Ιατρικούς Ομίλους, οι κλινικές του οποίου λειτουργούν βάσει των αυστηρότερων προδιαγραφών ποιότητας.

Ιατρικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας

Το εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρικό του προσωπικό έχει εκπαιδευτεί σε κορυφαία πανεπιστημιακά νοσοκομεία ανά τον κόσμο, ενώ παράλληλα, διαθέτει ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που υποστηρίζει την παροχή άρτιων, διεπιστημονικών υπηρεσιών, εστιασμένων στον ασθενή. Πρωτοποριακές μέθοδοι, τεχνικές και ιατρικά επιτεύγματα, πραγματοποιούνται διαρκώς στον Όμιλο Ιατρικού, πολλά από τα οποία παρουσιάζονται για πρώτη φορά, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επιστημονικές πληροφορίες για τα τελευταία  επιτεύγματα 

Tο 2ο Διεθνές Συνέδριο Ιατρικής Πρωτοπορίας και Καινοτομίας AMLI 2018 θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να επεκτείνουν τις γνώσεις τους ανταλλάσσοντας επιστημονικές πληροφορίες για τα τελευταία ιατρικά, και όχι μόνο, επιτεύγματα, να συνδυάσουν τις εμπειρίες τους σε ιατρικούς και διοικητικούς τομείς ανανεώνοντας, με αυτόν τον τρόπο, την παγκόσμια συνεργασία και τους επιστημονικούς δεσμούς

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα