Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ : Εξαγόρασε την Opel

Εισαγωγέας της Opel, ορίζεται ο Όμιλος Συγγελίδη , κάνοντας άλλο ένα σημαντικό βήμα στην υλοποίηση  του στρατηγικού σχεδίου PACE, καθώς με ένα πιο ευέλικτο και ευπροσάρμοστο σχήμα θα προωθήσει την ανάπτυξη της μάρκας.«Σύμφωνα με τους στόχους του στρατηγικού μας σχεδίου PACE, αυτή είναι μία ακόμη απόφαση η οποία θα καταστήσει  τη δομή των πωλήσεών μας πιο ευέλικτη, αποδοτική και κατά συνέπεια πιο ανταγωνιστική» δήλωσε  την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου ο Managing Director Sales, Aftersales και Marketing της Opel/Vauxhall Xavier Duchemin, προσθέτοντας ότι «Ο Συγγελίδης είναι ήδη ένας ισχυρός και έμπειρος συνεργάτης στην Ελλάδα για τις αδελφές εταιρίες μας Peugeot, Citroën και DS Automobiles και θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε περαιτέρω τη θέση μας στην αγορά και την κερδοφορία μας»

Η σχετική σύμβαση έχει υπογραφεί

Ειδικότερα, σε ένα περαιτέρω βήμα για την ενίσχυση της ανάπτυξης, η εταιρία θα συνεχίσει την επιχειρηματική της δραστηριότητα στην Ελλάδα μέσω της ευρέως αναγνωρίσιμης και επιτυχημένης οικογένειας Συγγελίδη, η οποία  θα εξαγοράσει την υφιστάμενη  οργάνωση της Opel Ελλάς και θα καταστεί  στο μέλλον ανεξάρτητη εισαγωγική εταιρία. Η σχετική σύμβαση έχει υπογραφεί. Το προσωπικό της Opel στην Ελλάδα θα συνεχίσει να απασχολείται στην υφιστάμενη  εταιρία, υπό τη νέα ιδιοκτησία.

Το 2018 η Opel πέτυχε μερίδιο αγοράς 6.46%

Η συμφωνία  πρέπει  να εγκριθεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Ο Όμιλος Συγγελίδη, είναι υπεύθυνος για τις  πωλήσεις της Citroën από το 1965, της Peugeot από το 2014 και της DS Automobile από το 2018.
Το 2018 η Opel πέτυχε μερίδιο αγοράς 6.46%, πωλώντας 7.142 μονάδες στην Ελλάδα. Με τη νέα οργανωτική δομή, η πλούσια σε παράδοση γερμανική μάρκα, προσδοκά να αναπτυχθεί επιτυχώς στη χώρα τα επόμενα χρόνια.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα