Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

ΟΜΙΛΟΣ ΥΓΕΙΑ : Προάγει και στηρίζει έμπρακτα τον Ολυμπισμό

Στηρίζει έμπρακτα και προάγει τις αρχές και τις αξίες του Ολυμπισμού και του αθλητισμού, ο Όμιλος Υγεία, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας που πραγματοποιεί, με ευθύνη για τη ζωή, ως επίσημος υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας για τους Αγώνες του Τόκυο το 2020.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να είμαστε συνοδοιπόροι και υποστηρικτές των αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας» ανέφερε την Τρίτη 11 Ιουνίου, στην εορταστική εκδήλωση, παρουσιάζοντας τη συνολική υποστήριξη που παρέχει το Υγεία στους αθλητές από το 2018, ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ανδρέας Καρταπάνης, παρουσία της Ολυμπιακής αθλήτριας Βασιλικής Μιλλούση, του  μέλους του Επιστημονικού Συμβουλίου του νοσοκομείου Στέφανου Χανδακά, και του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρου Καπράλου.

Ο Όμιλος Υγεία, θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στους αθλητές

Συνεχίζοντας ο κ. Καρταπάνης, πρόσθεσε ότι «Ο Όμιλος Υγεία, με γνώμονα την ενίσχυση των αρχών και των αξιών του Ολυμπισμού και του αθλητισμού, θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός, στις προσπάθειες των αθλητών, να αναδείξουν τη χώρα μας, τον αθλητισμό και τα ολυμπιακά ιδεώδη.» Από την πλευρά του ο κ. Καπράλος δήλωσε «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στη μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής έχει ενταχθεί και ο Όμιλος Yγεία ως Υποστηρικτής της Ολυμπιακής ομάδας προσφέροντας δωρεάν κάλυψη των υγειονομικών αναγκών σε όλα τα μέλη της.

Προπονούνται εντατικά και σε ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς 

Η βοήθεια αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές μας που προπονούνται εντατικά και σε ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς ώστε να εξασφαλίσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Πλέον, με τον Όμιλο Υγεία στο πλευρό τους γνωρίζουν ότι μπορούν να υποβληθούν χωρίς καμία επιβάρυνση σε όλες τις απαραίτητες, για έναν αθλητή υψηλού επιπέδου, εξετάσεις και να λάβουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα, από ένα άρτια εκπαιδευμένο και ικανότατο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.»

Η συνολική υποστήριξη που παρέχει ο Όμιλος στους αθλητές από το 2018

Στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος» του Μητέρα,   παρουσιάστηκε η συνολική υποστήριξη που παρέχει ο Όμιλος στους αθλητές από το 2018, με τη δωρεάν κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των Αθλητών του Προγράμματος «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκυο 2020». Συγκεκριμένα, η υποστήριξη των αθλητών περιλαμβάνει δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις, νοσηλεία και χειρουργικές επεμβάσεις, έχοντας ως στόχο να ενισχύσει την προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα