Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

ΟΠΑΠ-ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ : Μαζί στο όραμά για την ανάπτυξη του αθλητισμού και τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας

Την πεποίθηση ότι η συνεργασία του ΟΠΑΠ με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός βασίζεται σε κοινές αξίες εξέφρασε ο αν. διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Οδυσσέας Χριστοφόρου, επισημαίνοντας το όραμά   για την ανάπτυξη του αθλητισμού και τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.

«Είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που ο ΟΠΑΠ αποτελεί το Μεγάλο Χορηγό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, του μεγαλύτερου μπασκετικού brand στην Ελλάδα κι ενός από τα κορυφαία στην Ευρώπη», είπε την Τρίτη 8 Οκτωβρίου ο κ. Χριστοφόρου στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας για τη συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας. Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ΚΑΕ Παναθηναϊκός Μάνος Παπαδόπουλος , ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος DPG Group of Companies Παναγιώτης Τριαντόπουλος, ο αρχηγός ΚΑΕ Παναθηναϊκός Νικ Καλάθης , ο γενικός διευθυντής Βασίλης Παρθενόπουλος, και ο διευθυντής Marketing Επικοινωνίας του ΟΠΑΠ Γιάννης Ρόκας

Στηρίζει ταυτόχρονα περισσότερες από 25.000 χιλιάδες θέσεις εργασίας

Συνεχίζοντας , ο αν. διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, σημείωσε ότι «Ο ΟΠΑΠ και το δίκτυο των συνεργατών του συνεισφέρουν περισσότερο από 1 δισ. ευρώ στα φορολογικά έσοδα του κράτους, στηρίζοντας ταυτόχρονα περισσότερες από 25.000 χιλιάδες θέσεις εργασίας. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ έχει επενδύσει σημαντικά ποσά σε προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης». Παίρνοντας τον λόγο, ο κ. Τριαντόπουλος, αντιπρόεδρος του DPG Group υπογράμμισε : «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε για μία ακόμα χρονιά την ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ. Μαζί τα τελευταία χρόνια έχουμε κατακτήσει τρία πρωταθλήματα και δύο νταμπλ, ενώ έχουμε συνεχή παρουσία στα playoffs της Euroleague. Ο ΟΠΑΠ έχει μεγάλη προσφορά στην κοινωνία κι έχουμε πραγματοποιήσει πολλές κοινές δράσεις. Για παράδειγμα, το πρωτοποριακό πρόγραμμα των ακαδημιών μας για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού, το οποίο στηρίζει και ο ΟΠΑΠ στο πλαίσιο της συνεργασίας μας. Επίσης, έχουμε ιδρύσει το σωματείο Παναθηναϊκός ΑΜΕΑ, ενώ ο ΟΠΑΠ είναι ο Μεγάλος Χορηγός της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ)».

Δημιουργία των ακαδημιών για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού

Από την πλευρά του ο προπονητής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Αργύρης Πεδουλάκης, τόνισε : «Η συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ είναι άριστη, γεγονός που συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του τμήματος, καθώς και στις επιτυχίες που σημειώνει η ομάδα. Επιπλέον, η μεγάλη κοινωνική προσφορά του ΟΠΑΠ ταυτίζεται με σημαντικές πρωτοβουλίες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, όπως η δημιουργία των ακαδημιών για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού». Ο αρχηγός Νικ Καλάθης, επεσήμανε: «Εδώ και δεκαετίες ο ΟΠΑΠ είναι ο σημαντικότερος υποστηρικτής του αθλητισμού, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τη σύνδεση αθλητισμού και κοινωνίας. Η συνεργασία μας έχει φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, εντός κι εκτός του γηπέδου».

Ο ΟΠΑΠ βρίσκεται κι εφέτος στο πλευρό του πρωταθλητή της Basket League

Πιο αναλυτικά, ο ΟΠΑΠ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωσαν τη συνέχιση της χορηγικής τους συνεργασίας. Μέγας Χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα είναι το Πάμε Στοίχημα και το λογότυπο του παιχνιδιού θα προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας. Μετά από τρεις συνεχόμενες επιτυχημένες χρονιές, ο ΟΠΑΠ θα βρίσκεται κι εφέτος στο πλευρό του πρωταθλητή της Basket League και κυπελλούχου Ελλάδας, στις προσπάθειές του για την κατάκτηση της κορυφής σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η συνεργασία του κορυφαίου ομίλου στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα εμπλουτιστεί για μια ακόμα χρονιά, με δράσεις που προωθούν τις αξίες του αθλητισμού, το ευ αγωνίζεσθαι και την κοινωνική προσφορά.

 Ιδρύθηκε το 1958, και διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής

Να σημειωθεί πώς ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του. Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο. Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: Κίνο, Πάμε Στοίχημα, Τζόκερ, Λόττο, Πρότο, Σκρατσ, Προπό, Extra 5, Super 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα   για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα

Προηγούμενο άρθρο

ΖΙΝΤΑΝ

«Ζιζου» go, Ζοσε έλα!

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα