Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

ΟΤΕ-ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ : Με νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και νέες ανακαινισμένες εγκαταστάσεις

Εκσυγχρονίστηκε με νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και νέες ανακαινισμένες εγκαταστάσεις το Παιδιατρικό Τμήμα των Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» στο Χαϊδάρι, με την αναβάθμιση που ανέλαβε ο φορέας «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», με τη χρηματοδότηση του Ομίλου ΟΤΕ.

«Το έργο του σωματείου στοχεύει στη μείωση των παιδικών ατυχημάτων και στην άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών τραυματισμών», ανέφερε την Τετάρτη 28 Αυγούστου η συντονίστρια προγραμμάτων του σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» Νίκη Ζολώτα, παρουσία της προέδρου του φορέα «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» Natasha Clive – Βρέκοση,  του διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν Κωνσταντίνου Δραγώνα, του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ Μιχάλη Τσαμάζ και της Executive direction εταιρικής επικοινωνίας Ομίλου Ντέπυ Τζιμέα.

Όραμα  ο εξοπλισμός και η αναβάθμιση όλων των παιδιατρικών τμημάτων

Συνεχίζοντας η κ. Νίκη Ζολώτα, σημείωσε πως «Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι δίπλα μας εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας ενισχύσει 13 νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα. Όραμά μας είναι να εξοπλίσουμε και να αναβαθμίσουμε όλα τα παιδιατρικά τμήματα των νοσοκομείων και κέντρων υγείας της χώρας» Παίρνοντας τον λόγο, ο κ. Δραγώνας, μιλώντας για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο, που έχει τη δυνατότητα να προσφέρει φροντίδα σε περίπου 8,5 χιλιάδες παιδιά κάθε χρόνο, κυρίως από τις περιοχές της δυτικής Αττικής και της ανατολικής Πελοποννήσου, επισήμανε ότι «Ο νέος παιδιατρικός χώρος στα επείγοντα, σε συνδυασμό με τον τεχνολογικό εξοπλισμό, όχι μόνο βοηθά το δύσκολο έργο των γιατρών, που πλέον εργάζονται σε ένα ευχάριστο και σύγχρονο περιβάλλον, αλλά αναβαθμίζει την περίθαλψη των μικρών ασθενών, καθώς απομονώνει τα παιδικά περιστατικά από τα βαριά περιστατικά του νοσοκομείου.

Βοήθησε τα Παιδιατρικά Τμήματα  και ΤΕΠ 13 Δημόσιων  Νοσοκομείων 

Το έργο αυτό βοηθά σημαντικά τη γενικότερη λειτουργία του νοσοκομείου και τις παροχές υγείας που προσφέρουμε στους ασθενείς μας» Στηρίζοντας το σημαντικό έργο του φορέα, ο Όμιλος ΟΤΕ έχει συμβάλει στη δημιουργία, την αναβάθμιση και τον εξοπλισμό Παιδιατρικών Τμημάτων και ΤΕΠ σε 13 Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας, όπου έχουν ήδη λάβει ιατρική φροντίδα πάνω από 200 χιλιάδες παιδιά. Ο Όμιλος ΟΤΕ διαχρονικά στηρίζει τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και ειδικά τα παιδιά. Το 2018 η συνολική κοινωνική συνεισφορά του Ομίλου έφτασε τα 4 εκατ. ευρώ. Στην Ελλάδα, κάθε χρόνο τραυματίζονται πάνω από 500.000 παιδιά. Η πρώτη ώρα (Golden Hour) από τον τραυματισμό ενός παιδιού είναι κρίσιμη για την υγεία του. Μέσα από τη λειτουργία των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών, είναι εφικτή η έγκαιρη ανταπόκριση των νοσοκομείων σε αυτά τα περιστατικά

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα