Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

Ο Κυρ. Μητσοτάκης απομάκρυνε τα ΜΑΤ από την Ηρώδου του Αττικού

Άνοιξε πλέον η οδός Ηρώδου του Αττικού, που περνά έξω από το μέγαρο Μαξίμου και το Προεδρικό μέγαρο, καθώς έφυγαν οι κλούβες των ΜΑΤ.

Στην διάρκεια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ οι κλούβες των ΜΑΤ ήταν καθ’ όλη την διάρκεια της πρωθυπουργίας Τσίπρα στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Ηρώδου του Αττικού για λόγους ασφαλείας – παρά το γεγονός ότι ο Αλ. Τσίπρας ως αντιπολίτευση εγκαλούσε τις κυβερνήσεις Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαρά για αστυνομοκρατία.

Την εικόνα έντονης αστυνόμευσης έξω από το Μαξίμου είχε στηλιτεύσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα στη Βουλή το 2018 όπου είχε πει στον τότε πρωθυπουργό με αφορμή μια επίσκεψή του στην Κυψέλη: «Φοβάμαι ότι και να ήθελα να φτάσω στο σπίτι σας θα είχα κάποια δυσκολία από τις κλούβες των ΜΑΤ που το φυλάνε, όπως και στο Μαξίμου». Για να του απαντήσει τότε ο Αλέξης Τσίπρας : Κάνατε το λάθος να μου πείτε ότι δεν ήρθατε στο σπίτι μου να πιείτε καφέ γιατί έχω κλούβες των ΜΑΤ. Δεν έχω ούτε μια κλούβα. Υπήρχε μια το 2015 αλλά εγώ κλούβα των ΜΑΤ δεν έχω ούτε έξω από το σπίτι μου, ούτε έξω από το γραφείο μου. Εσείς είχατε γεμίσει κάγκελα την Αθήνα για να υλοποιείται πολιτικές του ΔΝΤ».

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα