Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

ΠΛΑΙΣΙΟ : Με 7.000 τσάντες για 4η χρονιά, στηρίζει έμπρακτα τα νεότερα μέλη της ελληνικής κοινωνίας

Ολοκληρώθηκε, η   μεγάλη ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που διοργανώνει  στο ξεκίνημα κάθε νέας σχολικής χρονιάς, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Prolepsis, μοιράζοντας   7.000 τσάντες για 4η συνεχή χρονιά η   Πλαίσιο, με τον πρόεδρο Γιώργο Γεράρδο και τον αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Γεράρδο.

Συγκεκριμένα,   πρόκειται για μία ενέργεια που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2016 και τείνει να εξελιχθεί σε θεσμό, με την εταιρεία να δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και να στηρίζει έμπρακτα τα νεότερα μέλη της ελληνικής κοινωνίας. Κατά τη διάρκεια λοιπόν του διημέρου, Πέμπτης 12 και την Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν διανομές πάνω από 7.000 σχολικών τσαντών σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία ολόκληρης της χώρας, ενώ το Πλαίσιο ετοιμάζεται να μοιράσει και 2.500 δωρεάν γεύματα σε μαθητές σχολείων, συμμετέχοντας ενεργά στο Πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής – Διατροφή του Ινστιτούτου Prolepsis.

Μεγάλη κινητοποίηση της εθελοντικής ομάδας «Πλάι σου»

To συνολικό εγχείρημα βασίστηκε για άλλη μία φορά στη μεγάλη κινητοποίηση της εθελοντικής ομάδας «Πλάι σου», την οποία στελεχώνουν πάνω από 300 εργαζόμενοι της εταιρίας . Μέσα από την προσωπική επαφή τους με τα παιδιά, τη δυναμική παρουσία τους στους χώρους διανομής και τη μεγάλη διάθεση να προσφέρουν, οι εθελοντές της ομάδας αποτέλεσαν σημείο αναφοράς στην όλη προσπάθεια με καθοριστική συνεισφορά στην επιτυχία της. Μία από τις κεντρικές διανομές πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο της Αθήνας, όπου μοιράστηκαν πάνω από 300 τσάντες. Στη δράση, μάλιστα, έδωσαν το «παρών» οι δημοφιλείς YouTubers NerZhul και Natasha Kay, οι οποίοι μαζί με τους εθελοντές της ομάδας «Πλάι σου», βρέθηκαν κοντά στα παιδιά και έπαιξαν μαζί τους, ενώ η εκδήλωση κορυφώθηκε με μία mini συναυλία της Natasha Kay, η οποία τραγούδησε παρέα με τους μικρούς της φίλους.

Είχαν έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο και οι ίδιοι οι πελάτες του Πλαισίου

Να σημειωθεί πως στην εν λόγω ενέργεια είχαν έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο και οι ίδιοι οι πελάτες του Πλαισίου, καθώς με την αγορά μιας τσάντας Goomby από 29,9ευρώ   και άνω, προσέφεραν αυτόματα άλλη μία σχολική τσάντα ως δώρο σε ένα παιδί που την είχε ανάγκη.  Στο μεταξύ, σχολικές τσάντες, τετράδια σε αμέτρητα χρώματα και σχέδια, καρέκλες, γραφεία, βιβλιοθήκες και προμήθειες γραφείου, βρίσκουν οι επισκέπτες των καταστημάτων, καθώς η επιστροφή στα θρανία δεν ήταν ποτέ πιο ευχάριστη. Ειδικότερα, αρχές Σεπτεμβρίου, απολάμβαναν   όλοι 20% με το πρόγραμμα επιστροφή, με τις κάρτες Eurobank που συμμετείχαν στο πρόγραμμα επιβράβευσης, σε όλα τα σχολικά είδη, με εξαίρεση τα βιβλία.

Όλοι   λοιπόν, ανακάλυψαν τα νέα trends με 1000+αποκλειστικά σχολικά είδη

Πιο αναλυτικά, γραφεία, τετράδια, σε αμέτρητα χρώματα και σχέδια για να γράψετε τις δικές σας ιστορίες lunch accessories με ότι χρειάζεστε για να γευματίζετε με στιλ, γραφική ύλη , στυλό, μολύβια, μαρκαδόρους, γόμες ξύστρες κ.α. αλλά και αρχειοθετήσεις με θήκες , ζελατίνες και ντοσιέ Όλοι   λοιπόν, ανακάλυψαν τα νέα trends με 1000+ αποκλειστικά σχολικά είδη, τσάντες για τις πιο fashionable εμφανίσεις, έπιπλα για άνετη μελέτη και προτάσεις τεχνολογίας,   κάνοντας   download τη γνώση

Στην αγορά «έξυπνων» λευκών συσκευών εισέρχεται η «Πλαίσιο»

 

Εξ άλλου, έπειτα από πολλά χρόνια κυριαρχίας στην αγορά προϊόντων ψηφιακής τεχνολογίας, η «Πλαίσιο Computers» εισήλθε   στην αγορά των αποκαλούμενων λευκών συσκευών. Η εταιρεία μπήκε στη συγκεκριμένη αγορά πάλι ως φορέας διάχυσης τεχνολογίας και όχι σε μια προσπάθεια διεύρυνσης των πωλήσεων. Η προσπάθεια ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια κατόπιν πολλαπλών ερευνών στην αγορά που έδειξαν ότι οι πελάτες της αλυσίδας αντιμετωπίζουν θετικά την κίνηση αυτή,   στοχεύοντας στην προσφορά μιας ολοκληρωμένης γκάμας προϊόντων τεχνολογίας.

 Οι πωλητές έχουν χρησιμοποιήσει τις συσκευές που οι ίδιοι προωθούν

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο έναρξης των δραστηριοτήτων στη νέα αγορά, η «Πλαίσιο Computers» εκπαίδευσε πάνω από 170 πωλητές, οι οποίοι όπως ανέφεραν τα στελέχη της, εξήγησαν πως οι πωλητές που θα εξυπηρετούν τους πελάτες των καταστημάτων έχουν μαγειρέψει, πλύνει, σιδερώσει κ.λπ. με τις συσκευές που οι ίδιοι προωθούν στους πελάτες. Επίσης, η εταιρία πραγματοποίησε 10.818 ώρες εκπαίδευσης του παλαιού και του νέου προσωπικού, καθώς προχώρησε για την επέκτασή της αυτή σε περίπου 40 προσλήψεις, οι οποίες υλοποιήθηκαν με βιωματικό τρόπο σε τρία ειδικά στούντιο που δημιούργησε η εταιρεία στη Μάντρα  Αττικής, όπου έχουν γυριστεί τα βίντεο που διευκολύνουν τους πελάτες της αλυσίδας να αποφασίσουν για την αγορά ενός προϊόντος, για τις οδηγίες χρήσης κ.ά. Η εισηγμένη, τέλος, δεσμεύθηκε να     πωλεί στην πιο χαμηλή τιμή των βασικών ανταγωνιστών της, ενώ θα προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες εγκατάστασης των συσκευών.

Για 50 χρόνια, το όνομα «Πλαίσιο» έχει ταυτιστεί με την τεχνολογία

Στο μεταξύ,  από το 1969 και για 50 χρόνια, το όνομα «Πλαίσιο» έχει ταυτιστεί με την τεχνολογία, την πρωτοπορία και την εξέλιξη, συνεχίζοντας να βρίσκεται σε ηγετική θέση, ως η πιο υγιής επιχείρηση του κλάδου. Από τα 12τ.μ. της Στουρνάρη στα 22.500 τ.μ. του υπερσύγχρονου κέντρου logistics στη Μαγούλα, έχει διανύσει μισό αιώνα λειτουργίας, διαδραματίζοντας ρόλο “leader” στην ελληνική αγορά, με 24 καταστήματα και 25 service points σε όλη την Ελλάδα, πάνω από 180 εξειδικευμένους τεχνικούς και 1500 εργαζόμενους και τζίρο που ξεπερνά τα 300.000.000 ευρώ.

Το πάθος της εταιρίας για την γνώση και την τεχνολογία και το ενδιαφέρον για τον άνθρωπο και τις πραγματικές του ανάγκες, καθόρισε και καθορίζει ακόμα και σήμερα την εξέλιξη και την πορεία του Ομίλου, αναδεικνύοντάς σε πηγή έμπνευσης, πρότυπο και σημείο αναφοράς στο χώρο των ελληνικών επιχειρήσεων. Βασική προτεραιότητα είναι να δημιουργεί αξία, να προσφέρει γνώση και να υποστηρίζει την εξέλιξη στον κλάδο της τεχνολογίας, πάντα με επίκεντρο της δραστηριότητάς τον άνθρωπο

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα