Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

Σάρωσε τον ανταγωνισμό η πρεμιέρα του «Ράδιο Αρβύλα»

Εντυπωσιακή ήταν η επιστροφή των Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλου και Χρήστου Κιούση στον αέρα. Το πρώτο φετινό «Ράδιο Αρβύλα» σάρωσε στην τηλεθέαση πιάνοντας μέσο όρο 38,2% στο σύνολο και 45,1% στο κοινό 15-44. Μάλιστα, υπήρχαν τέταρτα που τα μηχανάκια της Nielsen κατέγραψαν το εντυπωσιακό 50,5%, που αποτυπώνει τη μεγάλη δίψα που είχε το κοινό για την παρέα από τη Θεσσαλονίκη.
Για περισσότερο από 2 ώρες οι συντελεστές της εκπομπής «έσφαξαν με το βαμβάκι» τους αρνητικούς πρωταγωνιστές της πολιτικής, των media και της show biz, ενώ από την κριτική τους δεν γλίτωσε ούτε το κανάλι που τους φιλοξενεί, καθώς στο επίκεντρό τους βρέθηκε για αρκετή ώρα η συνέντευξη που έδωσε στον ΑΝΤ1 και το «Late Night» του Γιώργου Λιάγκα ο Νότης Σφακιανάκης.
Το «Ράδιο Αρβύλα» θα ξαναχτυπήσει όταν ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του το κρίνουν απαραίτητο, ωστόσο οι φίλοι τους θα έχουν την ευκαιρία να τους δουν σύντομα, καθώς από τη Δευτέρα ξεκινούν, φυσικά στον ΑΝΤ1, μια νέα εκπομπή, την οποία θα… βαφτίσουν οι ίδιοι οι τηλεθεατές. Η εκπομπή θα κινείται στο γνωστό κλίμα, με αρκετή σάτιρα, αλλά και με μια άλλη ματιά στην επικαιρότητα.

Συντάκτης

Η βιογραφία του Κ. Μήτση