Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

Σέρχιο Ράμος : «Γραφείο κηδειών θυμίζουμε!»

Ο αρχηγός της Ισπανίας Σέρχιο Ράμος βγήκε μπροστά και στις δηλώσεις. Όπως το κάνει στους αγώνες αποφάσισε να μιλήσει μετά την αποχώρηση του προπονητή της ομάδας.«Κανένα όνομα πάνω από την ομάδα» είπε στη Συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι κόντρα στην Πορτογαλία, ενώ στο τέλος έριξε και το καρφί πως το κλίμα του έμοιαζε σαν να είναι σε γραφείο κηδειών. Ο αρχηγός της εθνικής Ισπανίας τόνισε ότι ο Λοπετέγκι που απολύθηκε πριν καν ξεκινήσει η διοργάνωση θα είναι κομμάτι της πορείας της ομάδας στο Μουντιάλ, αλλά κανείς δεν είναι πάνω από αυτήν. Θεωρεί ότι οι Ισπανοί μπορούν να στεφθούν ξανά Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, ενώ σχολίασε και τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Σαλάχ.
Για τον Ρονάλντο: «Προτιμώ να τον έχω μαζί μου παρά αντίπαλο. Είναι χαρισματικός και μόνιμος κίνδυνος. Με αυτόν ο συναγερμός χτυπά μόνιμα, όχι μόνο εξαιτίας του αλλά και για εξαιτίας των συμπαικτών που έχει, έχουν κάνει εξαιρετική ομάδα».

Για το περιστατικό με τον Σαλάχ: «Είμαι πολύ ήρεμος με ήσυχη τη συνείδησή μου. Κάποιοι ψάχνουν δόξα, αλλά δεν θα μπω στον κόπο ούτε να πω το όνομά τους. Όποιος αμφιβάλλει για μένα, να κοιτάξει το βιογραφικό μου. Μοιάζει σαν να είμαστε γραφείο κηδειών και αύριο ξεκινάμε το Μουντιάλ και θέλω να κλείσω τη συνέντευξη με χαμόγελο».

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα