Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

Σε τροχιά προσέγγισης ο Κρεμαστινός με τον ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζει τις δηλώσεις προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Κρεμαστινός, παρά το γεγονός οτι οι δηλώσεις του αυτές- όπως και οι παλαιότερες δηλώσεις του ότι θα εξετάσει την Συμφωνία των Πρεσπών και ανάλογα θα δεί αν θα την ψηφίσει η όχι-…προκαλούν μεγάλη ενόχληση στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Σήμερα ο βουλευτής Δ. Κρεμαστινός επανήλθε, σημειώνοντας ότι η χώρα θα ήταν καλύτερα αν υπήρχε κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ- ΠΟΤΑΜΙ, εξηγώντας ότι έτσι θα είχε αποφευχθεί το τραγικό εξάμηνο της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές με τον Γιάννη Βαρουφάκη.

«Θα είχε αποφευχθεί το πρώτο 6μηνο γιατί δεν θα συμφωνούσαμε να ασκηθεί η πολιτική Βαρουφάκη», εξήγησε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής

Οταν ρωτήθηκε αν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πορευτούν μαζί, ο κύριος Κρεμαστινός είπε ότι «εγώ έχω πει άλλα πράγματα που έχουν παρεξηγηθεί», και εξήγησε οτι αυτό που λέει είναι ότι «αν η χώρα είχε κυβέρνηση των όμορων κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι ) και όχι αυτή που είχε, θα ήταν καλύτερα. Θα είχε αποφευχθεί το πρώτο 6μηνο γιατί δεν θα συμφωνούσαμε να ασκηθεί η πολιτική Βαρουφάκη. Μην ξεχνάτε ότι τα νομοσχέδια κοινωνικού περιεχομένου δεν τα ψήφιζαν οι ΑΝΕΛ. Το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι τα ψήφιζαν, αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι η χώρα θα είχε ωφεληθεί».

Μάλιστα ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής αποκάλυψε οτι μιλάει με τον Αλέξη Τσίπρα αλλά «όχι για…πολιτικά, αλλά για την τροπολογία για το Σύνταγμα, για το βιβλίο μου… Ανταλλάσσουμε απόψεις» είπε ο κύριος Κρεμαστινός.

Πηγή: | iefimerida.gr

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα