Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Μαρινάκης

Στο Μέγαρο Μαξίμο, όπου συναντήθηκε με τον υπουργό επικρατείας Νίκο Παππά, βρέθηκε το πρωί ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού συνοδευόταν από τον πρώην αντιπρόεδρο της ΠΑΕ και νυν δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη και σύμφωνα με το όσα προκύπτουν από την πλευρά των «ερυθρόλευκων», η ατζέντα δεν περιείχε ποδοσφαιρικά ζητήματα, αλλά θέματα που έχουν να κάνουν με τον Δήμο Πειραιά, όπως το λιμάνι και ο ΟΛΠ.

«Κανείς δεν ασχολήθηκε με τον Κοντονή», έλεγαν δεικτικά από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού και τόνιζαν πως η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει να κάνει με το ότι έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος (μάλιστα ήταν πρώτος σε σταυρούς), αλλά και με το ότι οι «ερυθρόλευκοι» βοηθούν τον Δήμο ακόμη και οικονομικά σε μια σειρά έργων που αφορούν την ανάπλαση της εικόνας της πόλης.

Μάλιστα ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός , Κώστας Καραπαπάς με ανάρτηση του στο Facebook, αποσύνδεσε πλήρως την συνάντηση από την κόντρα που με αφορμή τον τελικό Κυπέλλου έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους πρωταθλητές Ελλάδας και τον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή και η οποία κορυφώθηκε χθες με εκατέρωθεν αιχμηρές ανακοινώσεις και διαρροές.

«Ο κύριος Μαρινάκης βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με το Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη για να συζητήσουν τα μεγάλα θέματα της πόλης του Πειραιά. Καμιά σχέση δεν είχε η συγκεκριμένη συνάντηση με όλα αυτά που κάποιοι ευφάνταστοι παρουσιάζουν ως «αποκλειστικά»», ανέφερε η σχετική ανάρτηση του στελέχους της «ερυθρόλευκης» ομάδας.

Συντάκτης

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα