Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

ΣΥΓΓΕΛΙΔΗΣ-MAZDA : Επιστροφή στην Ελλάδα

Επανέρχεται μετά από δεκαετίες στις πωλήσεις αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά η Mazda, με συνεργάτη τον Όμιλο Συγγελίδη, δίνοντας τη δυνατότητα, από αυτό το καλοκαίρι,   στους Έλληνες οδηγούς να ζήσουν την εμπειρία της τελευταίας σειράς αυτοκινήτων της μάρκας.

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με την έναρξη πωλήσεων των νέων μας οχημάτων στην Ελλάδα», δήλωσε την Πέμπτη 2 Μαίου, ο Regional Director της Mazda Central and South East Europe, David McGonigle, προσθέτοντας πως « Τα τελευταία χρόνια λαμβάναμε συνεχώς αιτήματα από ενδιαφερόμενους καταναλωτές για να κάνουμε τα αυτοκίνητά μας ξανά διαθέσιμα στην Ελλάδα και τώρα πιστεύουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή.

Τοπικός συνεργάτης υψηλών προδιαγραφών, που κατανοεί το brand

Στον Όμιλο Συγγελίδη βρήκαμε έναν τοπικό συνεργάτη υψηλών προδιαγραφών, που κατανοεί το brand μας και θα διασφαλίσει μια επιτυχημένη επάνοδο σε μια αγορά, όπου η Mazda έχει μια μακρά ιστορία». Από την πλευρά του, ο επικεφαλής των επιχειρήσεων Συγγελίδη Πολυχρόνης Συγγελίδης, επισήμανε «Είμαστε πολύ ευτυχείς που η Mazda επέλεξε εμάς για αυτό το εγχείρημα, σε αυτή την σημαντική στιγμή για το brand. Είμαστε βέβαιοι ότι η μακροχρόνια δέσμευσή μας στην επίτευξη μιας ηγετικής θέσης στη εγχώρια αγορά αυτοκινήτου, παρέχοντας έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών και μια εμπειρία υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας θα επιτρέψουν σε μια νέα γενιά Ελλήνων να ερωτευθούν τα αυτοκίνητα της Mazda.».

Εγκαίνια ενός καταστήματος-ναυαρχίδα στα νότια προάστια

Συγκεκριμένα, η νέα εταιρία θα ξεκινήσει με τα εγκαίνια ενός καταστήματος-ναυαρχίδα στα νότια προάστια της Αθήνας αυτό το καλοκαίρι, φέρνοντας το ολοκαίνουριο Mazda3, το δυνατό Mazda MX-5, το κορυφαίο σε πωλήσεις διθέσιο roadster στον κόσμο, αλλά και τον ηγέτη της κατηγορίας του, το Mazda CX-5 SUV. στους Έλληνες οδηγούς.  Να σημειωθεί πως η Mazda εισήλθε στην αγορά το 1982, πετυχαίνοντας πωλήσεις άνω των 100.000 οχημάτων στην Ελλάδα. Σήμερα η Mazda διατηρεί ένα δίκτυο 14 εξουσιοδοτημένων συνεργείων, που παρέχουν υπηρεσίες service, συντήρησης και αυθεντικά ανταλλακτικά Mazda σε όλη την χώρα.

Προηγούμενο άρθρο

Audi 7 07 05 19
AUDI A7 : World Luxury Car

Επόμενο άρθρο

Hazard Light Alert demonstration on V90 Cross Country
VOLVO CARS : Connected Safety

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα