Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

ΥΠΑΝΕ-ΟΝΕΧ : Καλή η πορεία των αποκρατικοποιήσεων των ναυπηγείων Σύρου- Ελευσίνας

Στην καλή πορεία της αποκρατικοποίησης των ναυπηγείων της Σύρου, αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ΄Άδωνις Γεωργιάδης μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου ONEX Πάνο Ξενοκώστα, παρουσία του αρμόδιου υφυπουργού Νίκου Παπαθανάση. «Συμφωνήσαμε να γίνουν τα αντίστοιχα βήματα για τα ναυπηγεία της Ελευσίνας», είπε την Τρίτη 16 Ιουλίου, ο κ. Γεωργιάδης, σημειώνοντας ότι «Οι συζητήσεις μας με την ΟNEΧ θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα έτσι ώστε τα βήματα να γίνουν πολύ πιο συγκεκριμένα και πολύ πιο γρήγορα»

Το σχέδιο της ΟΝΕΧ που  θα κατατεθεί  για τα ναυπηγεία της Ελευσίνας

Παίρνοντας τον λόγο, ο κ. Παπαθανάσης ανέφερε πως : «Όπως είπαν ο κ. Γεωργιάδης, με πρωτοβουλία του οποίου έγινε αυτή η συνάντηση, και ο πρόεδρος της ΟΝΕΧ, συζητήσαμε την πορεία των ναυπηγείων της Σύρου αλλά και το σχέδιο το οποίο θα καταθέσει ο πρόεδρος της ΟΝΕΧ για τα ναυπηγεία της Ελευσίνας. Αναμένουμε την εξέλιξη και την πορεία έτσι ώστε τα ναυπηγεία της χώρας να ξαναλειτουργήσουν, κάτι το οποίο αναμένουν όλοι οι Έλληνες».

Εθνική στρατηγική, το όνειρό  για την αναγέννηση των ναυπηγείων

Με τη σειρά του ο κ. Ξενοκώστας επισήμανε πως : «Μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη και τον υφυπουργό Νίκο Παπαθανάση, είμαστε πολύ χαρούμενοι καθώς βλέπουμε ότι το όραμά μας και το όνειρό μας για την αναγέννηση των ναυπηγείων που ξεκίνησε από τη Σύρο είναι πλέον εθνική στρατηγική και μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα πυλώνας ανάπτυξης και ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας»

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα