Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

ΥΠΑΝ-DOLPHIN CAPITAL: Με στρατηγικό στόχο της χώρας το υψηλό τουριστικό προφίλ, πραγματοποιείται η επένδυση Kilada Hills

Για το υψηλό τουριστικό προφίλ που αποτελεί στρατηγικό στόχο της χώρας, εστίασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, υποστηρίζοντας πως ο ελληνικός λαός θα απολαύσει γρήγορα τους καρπούς της επένδυσης «Kilada Hills», στην Αργολίδα.«Όταν ήρθα εδώ το καλοκαίρι, ένα από τα πρώτα θέματα που θέσαμε σε προτεραιότητα ήταν να προχωρήσει επιτέλους και αυτή η επένδυση, η οποία ήταν «κολλημένη» πολλά χρόνια», είπε την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου ο κ. Γεωργιάδης, παρουσία του γενικού   γραμματέα Επενδύσεων και ΣΔΙΤ, Νίκου Μαντζούφα και του   ιδρυτή και διευθύνοντος συμβούλου   της «Dolphin Capital» Μίλτου Καμπουρίδη, κατά τη διάρκεια της υπογραφής της άδειας δόμησης για τη Στρατηγική Επένδυση του παραθεριστικού θερέτρου «Kilada Hills», συνολικής έκτασης 2.026 στρεμμάτων, στην Αργολίδα

Απόλυτος σεβασμό στην προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς

Συνεχίζοντας ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως «Σε τρεις μήνες είμαστε εδώ και υπογράφουμε την οικοδομική άδεια. Άρα, από αύριο ξεκινούν τα έργα. Θα παρακολουθούμε και την εξέλιξη των έργων, έχουμε εδώ τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, Γιώργο Διδασκάλου. Σε όλη αυτή την προσπάθεια που κάνουμε η κ. Μενδώνη και ο κ. Διδασκάλου είναι άμεσοι συνεργάτες μας. Κινούμαστε με απόλυτο σεβασμό στην προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και των αρχαιολογικών μας μνημείων, αλλά και της ανάγκης της χώρας να προχωρήσει και να μην “κολλάει” το σύστημα διαρκώς σε γραφειοκρατικά προβλήματα. Η πρώτη δουλειά της επενδύσεως θα είναι οι αρχαιολογικές τομές και η ανασκαφική έρευνα γιατί όλα θα ακολουθήσουν το ρυθμό που προβλέπει φυσικά και η αρχαιολογική νομοθεσία. Το λέω γιατί συχνά ακούω την ένσταση ότι δήθεν δεν ενδιαφερόμαστε για την προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Δεν ισχύει. Εμείς θέλουμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να συνδυάσουμε την ανάπτυξη της χώρας με την προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και ότι το ένα δεν είναι αντίπαλος του άλλου.

Στο πλάι της επενδύσεως, σε κάθε βήμα της

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κ. Καμπουρίδη και για την υπομονή που έδειξε προς την ελληνική πολιτεία όλα αυτά τα χρόνια. Και τονίζω ότι η υπογραφή αυτή είναι το πρώτο βήμα. Θα είμαστε στο πλάι της επενδύσεως, σε κάθε βήμα της. Ακόμα και αν προκύψουν προβλήματα στην πορεία, είμαστε εδώ για να βρούμε λύση και να προχωρήσουμε, γιατί θέλουμε η επένδυση να ολοκληρωθεί, να την καμαρώσουμε και να προσθέσει στο Ακαθάριστο Εθνικό μας Προϊόν». Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Καμπουρίδης αφού ευχαρίστησε τον υπουργό, το επιτελείο και όλους τους φορείς που πραγματικά τους τελευταίους μήνες εργάστηκαν εντατικά, στάθηκε ιδιαιτέρως στη μέρα ορόσημο που είναι η έκδοση της οικοδομικής άδειας, λέγοντας πως «δεν αποτελεί μόνο ορόσημο για την ίδια την επένδυση αλλά και για τη χώρα, γιατί είναι η πρώτη στρατηγική επένδυση τουρισμού που φτάνει σε αυτό το στάδιο.

Αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν φέρνοντας νέα πρότυπα

 

Βασιζόμαστε στην υποστήριξή σας από εδώ και μπρος και είμαστε σίγουροι ότι θα την έχουμε – ήμασταν σίγουροι και από την πρώτη στιγμή που μπήκατε εσείς σε αυτή τη θέση ότι θα την έχουμε- και είμαστε πολύ ευτυχείς γιατί αυτό το έργο, όπως είπατε και εσείς, όχι μόνο δημιουργεί εκατοντάδες θέσεις εργασίας, όχι μόνο φέρνει άμεσες επενδύσεις στη χώρα και στην περιοχή της Ερμιονίδας αλλά βοηθάει στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και φέρνει νέα πρότυπα, καθώς επιμηκύνει την περίοδο αφού ένα γήπεδο γκολφ δουλεύει 12 μήνες το χρόνο. Και το πιο σημαντικό είναι ότι η επιτυχία αυτής της επένδυσης, όπως και των άλλων επενδύσεων που έχουν γίνει, όπως του «One & Only» που φτιάχνουμε τώρα στην Τζια για το οποίο μας βοηθάτε, προσελκύει και άλλους επενδυτές. Γιατί μόνο οι επιτυχίες φέρνουν άλλους επενδυτές. Οι αποτυχίες τους διώχνουν. Επομένως, είναι σημαντικό αυτό να πάει καλά για όλους μας».

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα