Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

ΥΠΝΑΝΠ : Ευχές για ανάπτυξη, ομόνοια, συνεννόηση, προκοπή

Για ένα ευτυχές 2019, δημιουργικό, γεμάτο προκοπή για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, αναφέρθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης , δίνοντας τις ευχές του, για όλους τους πολίτες της Ελλάδας. «Εύχομαι στους ναυτικούς μας άνδρες και γυναίκες να έχουν καλές θάλασσες και να φροντίζουν πάντοτε αυτό που έχουν αποφασίσει να υπηρετούν, την ελληνική ναυσιπλοΐα, την ελληνική ναυτοσύνη» , είπε την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου ο κ. Κουβέλης  στο 1ο Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά , μαζί με τον αν. υπουργό Νεκτάριο Σαντορινιό, κόβοντας   την πρωτοχρονιάτικη πίτα του 1ου Τμήματος, εστιάζοντας σε υγεία και ευτυχία στα στελέχη του Λιμενικού που έκαναν βάρδια στο Τμήμα.

Υγεία και πρόοδο σε όλους τους Έλληνες Ναυτικούς

Συνεχίζοντας, ο επικεφαλής του υπουργείου , αφού τους ευχήθηκε να είναι γεροί και δυνατοί, υπογράμμισε ότι «Εύχομαι σε όλους τους νησιώτες, κάθε καλό, τους εύχομαι προκοπή, τους εύχομαι να μετέχουν σε αυτό που χαράσσεται στη νέα περίοδο της πατρίδας μας, στην ανάπτυξη, στην ομόνοια, στη συνεννόηση, στην προκοπή.
Χρόνια Πολλά σε όλους, ευτυχισμένο το 2019.»
Παίρνοντας τον λόγο, ο κ. Σαντορινιός ευχήθηκε «υγεία και πρόοδο σε όλους τους Έλληνες Ναυτικούς, καλά ταξίδια, και καλή επιστροφή στην πατρίδα», επισημαίνοντας πως : «Στόχος μας είναι το 2019 να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα, όχι μόνο τις πολιτικές που ξεκινήσαμε, αλλά κυρίως να διατηρήσουμε ζωντανή την ελπίδα για ένα μέλλον που θα χαράξουμε τη δική μας αυτόνομη πορεία, σε μια Ευρώπη με Δημοκρατία, Κοινωνική Δικαιοσύνη και Αλληλεγγύη».

Κατέπλευσε στον Πειραιά το «Blue Star Delos»

Στη συνέχεια οι δύο υπουργοί συνοδευόμενοι από τη φυσική ηγεσία του Λιμενικού Σώματος μετέβησαν στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λ.Σ. -ΕΛΛ. ΑΚΤ. όπου χαιρέτησαν όλο το προσωπικό που είχε βάρδια και μίλησαν με πληρώματα έξι ελληνικών εμπορικών πλοίων, που εκείνη την ώρα έπλεαν στη νότια Σινική θάλασσα, στην Αραβική θάλασσα, στον Ατλαντικό ωκεανό, στον κόλπο του Άντεν, στον ανατολικό Ινδικό ωκεανό και στη θάλασσα της νότιας Κίνας. Μάλιστα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα κατέπλευσε στον Πειραιά το «Blue Star Delos», πρώτο πλοίο που μπήκε στο λιμάνι για το 2019, ενώ οι κ.κ. Κουβέλης και Σαντορινιός, συνοδευόμενοι από τη φυσική ηγεσία του Λ.Σ. ΕΛΛ.- ΑΚΤ. ανέβηκαν στο πλοίο και αντάλλαξαν ευχές με τον πλοίαρχο, το πλήρωμα, και τους επιβάτες.

Τους δύο υπουργούς συνόδευαν ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, αντιναύαρχος Λ.Σ., Σταμάτης Ράπτης, ο Β’ υπαρχηγός αντιναύαρχος Λ.Σ. Θανάσης Ντούνης, ο διευθυντής του Α’ Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης υποναύαρχος Λ.Σ. Γιάννης Αργυρίου και ο κεντρικός λιμενάρχης Πειραιά αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Ανδρέας Θεοφίλου.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα