Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ PEUGEOT : Είναι σαν καινούργια

Για άλλη μια χρονιά η   Peugeot, διοργανώνει με επιτυχία το Φεστιβάλ επιλεγμένων μεταχειρισμένων μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε πέρυσι.

Ειδικότερα, από τις 18 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2019,   τα δημοφιλή μοντέλα της     Peugeot, 108, 208, 308 και 2008, διατίθενται ελαφρώς μεταχειρισμένα σαν καινούρια, σε πλήθος εκδόσεων και επιπέδων εξοπλισμού, αυτόματων και χειροκίνητων, βενζίνης και πετρελαίου με   μοναδικά οφέλη, όπως την εργοστασιακή εγγύηση (έως 5 έτη) .

Ευνοϊκά προγράμματα χρηματοδότησης

Δωρεάν ασφάλεια και οδική βοήθεια για ένα έτος , πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας 2019, δωρεάν το κόστος μεταβίβασης του αυτοκινήτου, και ενημερωμένο βιβλίο συντήρησης . Επίσης ειδικές εκπτώσεις σε μελλοντικά service και ανταλλακτικά και δυνατότητα ανταλλαγής και χρήσης ευνοϊκών προγραμμάτων χρηματοδότησης Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ γιατί στις εκθέσεις της     Peugeot, πανελλαδικά θα βρίσκονται προς πώληση πολλά, επιλεγμένα μεταχειρισμένα άλλων μαρκών.

Ελκυστικό, πρωτότυπο και ξεχωριστό, Peugeot 108

Επομένως , έως τις 2 Φεβρουαρίου   το εξειδικευμένο προσωπικό των διανομέων της επιλεγμένων μεταχειρισμένων θα περιμένει όλους τους ενδιαφερόμενους για να επιλέξουν και φυσικά να οδηγήσουν το εγγυημένο μεταχειρισμένο που τους ταιριάζει. Ανάμεσα λοιπόν στα ελαφρώς μεταχειρισμένα σαν καινούρια Peugeot, μπορείτε να βρείτε το κομψό , ελκυστικό, πρωτότυπο και ξεχωριστό, το Peugeot 108 5-θυρο, που είναι η επιτομή του στυλ και της κομψότητας. Φτιαγμένο για να ταιριάζει σε περιβάλλον αστικών μετακινήσεων και στο lifestyle της πόλης, διαθέτει εξαιρετικά περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις, και διατίθεται σε κλειστή ή ανοιχτή έκδοση

Peugeot 208, η  νέα γενιά του μικρομεσαίου hatchback

Επίσης μπορείτε να βρείτε το Peugeot 208 , τη νέα γενιά του μικρομεσαίου hatchback που έχει ένα ξεχωριστό στυλ, σπορ και αγωνιστικό. Διαθέτει ένα ποιοτικό εσωτερικό υψηλής αισθητικής, με εύκολη πρόσβαση για κάθε λειτουργία και απλότητα στο χειρισμό, ενώ με το μικρών διαστάσεων σπορ τιμόνι, τον head-up πίνακα οργάνων και τη μεγάλη οθόνη αφής προσφέρει μια αίσθηση αμεσότητας για μια οδηγική εμπειρία που είναι συναρπαστική, ενστικτώδης και ασφαλής. Τέλος στο 308, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του: κάθε λεπτομέρεια, όσο μικρή και αν είναι έχει αναπτυχθεί με εξαιρετική ακρίβεια. Το 308 παρουσιάζει τη νέα γλώσσα σχεδίασης της εταιρίας και κάνει αισθητή την παρουσία του, με την ανανεωμένη εμφάνιση εμπρός προφυλακτήρα, καπό και μάσκας, με τη μάσκα να ενσωματώνει το εμβληματικό λιοντάρι της Peugeot.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα