Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

Φεύγει ο τελευταίος λαϊκιστής – Γιώργος Καλαντζής

Τα 2,5 χρόνια πρωθυπουργίας του Αλέξη Τσίπρα –εκτός από τα μύρια κακά που έφεραν στη χώρα– ανέδειξαν και ένα καλό: ότι ο λαϊκισμός δεν είναι, πια, ανεκτός σ’ αυτή τη χώρα. Συνεπώς, ούτε και οι λαϊκιστές. Και αυτή ακριβώς η διαπίστωση είναι που κάνει ακόμη πιο κατάλληλο, ικανό και σωστό για τη συνέχεια τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η πολιτική που έχει ανάγκη ο τόπος για να βρει το βηματισμό του προς την ομαλότητα και την κανονικότητα είναι αυτή που η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ προτείνει. Ο πολιτικός που έχει ανάγκη ο τόπος για να εφαρμόσει αυτή την πολιτική είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Γιατί είναι ειλικρινής, εργατικός, προσγειωμένος, αναλυτικός και ξεκάθαρος.
Οι φωνές που ακούγονται από το βάθος της πολιτικής σκηνής, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να εμπνεύσει ή να πάρει το λαό με το μέρος του, όχι μόνο είναι παράφωνες και ξεθωριασμένες, αλλά είναι και εντελώς αντίθετες με αυτό που η χώρα έχει πραγματικά ανάγκη. Και η χώρα έχει ανάγκη από έναν πρωθυπουργό που θα λέει αλήθειες στο λαό, που θα στέκεται ισότιμος δίπλα στους Ευρωπαίους ηγέτες, που θα ασκεί πολιτική με αναπτυξιακό χαρακτήρα, που θα κερδίζει το σεβασμό για την πατρίδα του… αυτόν που έχασε ο Αλέξης Τσίπρας για την Ελλάδα.
Μια νέα μεγάλη ευκαιρία ανοίγει, λοιπόν, για την Ελλάδα με την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, και παράλληλα ο Αλέξης Τσίπρας κλείνει πίσω του την πόρτα των λαϊκιστών, ως ο τελευταίος λαϊκιστής που ανέδειξε αυτή η χώρα.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα