Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

Χ. ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ : Στηρίζουμε την υγιή επιχειρηματικότητα, δίνοντας πνοή στην παραγωγική βάση

Για τα φορολογικά μέτρα ελάφρυνσης, που θα βοηθήσουν την επιχειρηματικότητα να ανθίσει και να ελιχθεί, αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του, στα περίπτερα της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, ο κ. Σταϊκούρας   επισκέφθηκε ακούραστα πάρα πολλά περίπτερα, το Σαββατοκύριακο 7-8 Σεπτεμβρίου, μίλησε με τους εκθέτες , απαντώντας σε κάθε τους ερώτηση, μοιραζόμενος όλες τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους. Μάλιστα, επισήμανε   πως η Κυβέρνηση και το Οικονομικό Επιτελείο διατηρεί την επικοινωνία με την παραγωγική Ελλάδα, αφουγκραζόμενη τον παλμό της πραγματικής οικονομίας, ενώ ξεφυλλίζοντας την «Βραδυνή της Κυριακής», εξέφρασε την ικανοποίησή του   για την διαρκή προσπάθεια ενημέρωσης των αναγνωστών.

Η Κυβέρνηση  διατηρεί  ενεργούς διαύλους επικοινωνίας

Σημειώνεται πως ο υπουργός Οικονομικών, πραγματοποίησε διαδοχικές επισκέψεις στη Βόρεια Ελλάδα μεσοβδόμαδα, εν όψει της 84ης Διεθνούς   Έκθεσης Θεσσαλονίκης, και αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων, ο κ. Σταϊκούρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Κυβέρνηση και το Οικονομικό Επιτελείο διατηρούμε ενεργούς διαύλους επικοινωνίας με την παραγωγική Ελλάδα. Συζητούμε με τους φορείς της Θεσσαλονίκης και ευρύτερα της Μακεδονίας και αφουγκραζόμαστε   τον παλμό της πραγματικής οικονομίας. Στην πορεία ανάταξης που έχουμε σχεδιάσει για την οικονομία, οι παραγωγικοί φορείς συμβάλλουν θετικά με την ανάδειξη επίκαιρων θεμάτων και την κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων.

Στόχος  είναι  η ισόρροπη περιφερειακή ανάπτυξη για όλους 

Έχουμε οραματικό, συγκροτημένο και κοστολογημένο σχέδιο που θα τροφοδοτήσει με οικονομικό, παραγωγικό και κοινωνικό «οξυγόνο» τη Βόρεια Ελλάδα.   Στόχος μας είναι να δώσουμε πνοή, παραγωγική βάση και προοπτική σε κάθε νομό. Στηρίζουμε την υγιή επιχειρηματικότητα. Προωθούμε την ισχυρή, καινοτόμο και εξωστρεφή οικονομία και την ισόρροπη περιφερειακή ανάπτυξη για όλους». Ειδικότερα, συναντήθηκε με τα Προεδρεία του Εμπορικού   και Βιομηχανικού   Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου, του Συνδέσμου   Βιομηχανιών Ελλάδος και του Συνδέσμου   Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος.

Τον υπουργό Οικονομικών συνόδευαν, οι υφυπουργοί Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας   Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο   Οικονομικών, αρμόδιος για τη Δημοσιονομική Πολιτική, Θεόδωρος Σκυλακάκης, o Οικονομικών, αρμόδιος για το Χρηματοπιστωτικό Σύστημα Γεώργιος Ζαββός, ο γενικός γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής Χρήστος Τριαντόπουλος και ο ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτης Κουρμούσης

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα