Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

Έβαλε το δάκτυλο στην πρίζα. Έμαθε ότι κάνει κακό… – του Χρήστου Κώνστα

Τα μικρά παιδιά δεν έχουν γνώση και εμπειρία, γι’ αυτό οι μεγαλύτεροι τα συμβουλεύουν διαρκώς. «Μην βάζεις το δάχτυλο στην πρίζα, αγόρι μου. Είναι κακό».
Για τους έφηβους και τους ενήλικες, όταν οι νουθεσίες δεν αρκούν, υπάρχει η τιμωρία. Για τους υπότροπους, η αυστηρή τιμωρία.
Για τους αμόρφωτους, ακαλλιέργητους, αναίσθητους πολιτικούς ηγέτες, δυστυχώς, η ζωή δεν έχει προβλέψει συνέπειες.
Ο πρωθυπουργός αυτής της χώρας, μιλώντας στον ΑΝΤ-1 την περασμένη Τρίτη, αποκάλυψε τη γύμνια των πολιτικών του επιχειρημάτων.
Εκστόμισε ανερυθρίαστα ψέματα, χρησιμοποιούσε παραπλανητικούς αριθμούς και στοιχεία.
Είναι ο ίδιος άνθρωπος που ένα χρόνο πριν, τον Μάρτιο του 2016, μας αποκάλυψε ότι ζήτησε από τους συνεργάτες του να υπάρξει μία ανάλυση (!) των επιπτώσεων του Grexit.
Όταν διάβασε (;) διαπίστωσε ότι η έξοδος από το ευρώ δεν αποτελεί εναλλακτική επιλογή.
Είναι τραγικό το γεγονός ότι αυτή η χώρα διαθέτει πρωθυπουργό που μόλις τον Μάρτιο του 2016 συνειδητοποίησε ότι για την Ελλάδα δεν υπάρχει μέλλον εκτός του ευρώ.
Μέχρι πριν από λίγο καιρό, ο ίδιος πολιτικός διακήρυττε ότι «το ευρώ δεν αποτελεί φετίχ», και ότι «υπάρχουν πολλές εναλλακτικές επιλογές».
Ο Αλέξης Τσίπρας, με ιδεολογικό μέντορα την αξιοθρήνητη πολιτική φιγούρα του Αλέκου Φλαμπουράρη, σύμβουλο επί των Οικονομικών, τον ανεκδιήγητο πρώην υπουργό-«παγώνι» Γιάνη Βαρουφάκη, ανέβηκε τα σκαλιά της κομματικής ιεραρχίας και τελικά έγινε πρωθυπουργός με τη βοήθεια του Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Η Ελλάδα είναι μια άτυχη χώρα. Στις καλύτερες, στις πιο συναρπαστικές στιγμές της παγκόσμιας Ιστορίας η Ελλάδα ατύχησε να διοικείται από ανθρώπους που δεν έχουν επίγνωση των ευθυνών τους και γνώσεις για να διαχειριστούν τις ευκαιρίες…

Συντάκτης

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα