Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

Έγκλημα σε βάρος της Ελλάδος – Γ. Καλαντζής

«Έχουμε δηλώσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να νομοθετήσουμε ούτε ένα ευρώ επιπλέον μέτρα από όσα προβλέπει η Συμφωνία, και, πολύ περισσότερο, για την περίοδο μετά το τέλος του προγράμματος». Αλέξης Τσίπρας, Ιανουάριος 2017.
Δεν στέγνωσε το μελάνι της δήλωσης του πρωθυπουργού, και μόλις 3,5 μήνες μετά, όχι μόνο φορτώνει τον ελληνικό λαό με πρόσθετα μέτρα ύψους 3,6 δισεκατομμυρίων ευρώ, όχι μόνο κόβει τις συντάξεις ακόμη και των χαμηλοσυνταξιούχων, αλλά και δεσμεύει την ελληνική Οικονομία με ένα τέταρτο Μνημόνιο, ο χρονικός ορίζοντας του οποίου ξεπερνά τη διάρκεια ζωής της παρούσας κυβέρνησης.
Αυτό θα αρκούσε για έναν έντιμο και αξιόπιστο πολιτικό άνδρα να αποτελέσει αιτία παραίτησής του.
Θα αρκούσε για έναν φιλαλήθη και συνεπή πολιτικό να γίνει αφορμή δημόσιας συγγνώμης προς τον εξαπατηθέντα ελληνικό λαό.
Για τον κ. Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. η εξαπάτηση έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια, την οποία, ομολογουμένως, ασκούν με μεγάλη και πρωτοφανή επιτυχία στα χρονικά της εξαπάτησης και του ψεύδους. Οποιαδήποτε μορφή ανοχής στη Συμφωνία που ο κ. Τσίπρας λέει ότι έκλεισε με τους δανειστές, δηλαδή τέταρτο μνημόνιο με σκληρά μέτρα λιτότητας, χωρίς καμία χρηματοδότηση, σημαίνει συνενοχή.
Συνένοχος του κ. Τσίπρα στο έγκλημα κατά της Ελλάδας δεν θα γίνει κανείς. Εξαιρουμένων των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ.

Social life με την Τίνα

Η βιογραφία του Κ. Μήτση