Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό σου καλέ μου, παραδίδομαι! – Σ. Πουλόπουλος

Πώς να συλλάβω την έννοια αυτού που είπες για την Καστοριά. Να το υπενθυμίσω: «Είναι αναγκαία στην Καστοριά ενός, ας μου επιτραπεί η έκφραση, λιμανιού ξηράς…». Καλέ μου φίλε, το τερμάτισες!!!
Αν και επί ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να συμβούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ: και 13η σύνταξη, και να σκίσουμε τα Μνημόνια, και να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ.
Οπότε, αφού γίνονται αυτά, αφού ΕΓΙΝΑΝ αυτά, γιατί όχι και το λιμάνι της Καστοριάς! Να δικαιωθεί και ο στίχος του άσματος: «Καράβια βγήκαν στη στεριά και πιάσανε τα όρη, ποιος είδε βάρκα στον Χελμό, στην Καστοριά βαπόρι…».
ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ, γιατί όχι και αυτό, λιμάνι στην Καστοριά, αλλά έλεος, όχι και αυτό στους Κινέζους!
Τέλος πάντων, το πιο ωραίο και δροσερό που μας έμαθε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πως μπορούμε να λέμε και να υποσχόμαστε ό,τι μας κατέβει.
Και λιμάνι στην Καστοριά, κολλητά με τη λίμνη, και διώρυγα από το Αιγαίο να τρελαθεί ο κόσμος: ΑΛΛΗ Ελλάδα, πιο όμορφη, πιο ναυτική, πιο λιμανίσια!
Να σοβαρευτούμε, καλέ μου συμμαθητή: Πραγματικά είσαι σε δύσκολη θέση, ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΣ από παντού, και όλα τα «χαρτιά» που ανοίγεις, μυρίζουν εκλογές… Και, όπως ισχυρίζονται καλοί φίλοι μου, οι οποίοι παίζουν τα οικονομικά στα δάχτυλα, δημιουργείς μια «φούσκα» η οποία περιλαμβάνει διάφορα αφηγήματα ελπίδας:
* Χρηματιστήριο
* Έξοδος στις αγορές
* ΕΣΠΑ
* Ανάπτυξη
*Νέες θέσεις εργασίας (ξεκινάμε ήδη με τους ΟΤΑ).
Όλο αυτό το πακέτο συνιστά… εκλογές στο 2018. Και με διάφορες υποσχέσεις ακόμα οδηγεί, κατά την εκτίμηση της Κουμουνδούρου, σε ΜΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ της Ν.Δ. Που σημαίνει πως το παιχνίδι ανοίγει… «Έξοδος στις αγορές», λέγεται η νέα σας κίνηση.
Την υπερασπίζονται Λιάκος και Rothschild (ναι, αυτοί που ήταν πολύ κακά παιδιά κάποτε), είναι αρνητικός ο κ. Στουρνάρας, και ακόμη το σκέπτεται ο Τσακαλώτος.
Θέλει σκέψη, ίσως «κάψεις» γρήγορα ένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ χαρτί. Στα πλαίσια αυτής της εξόδου ΔΩΣΑΤΕ τα πάντα στο ΔΝΤ, αυτά που ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ο Σαμαράς. Ποιος… θυμάται όμως. Ποιος θυμάται και το mail Χαρδούβελη.
Για όλα αυτά, κ. πρωθυπουργέ, για το νέο ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ χρειάζεστε τα «λαοπλάνα» ΜΜΕ. Τα έχετε; Δε νομίζω. Δεν είναι τόσο πρόθυμα όσο τότε…
Άρα, μάλλον προηγούνται οι σχέσεις με αυτά και θα ακολουθήσουν οι… παροχές, 14ος μισθός δηλαδή (ο 13ος δόθηκε), και πολλά ακόμα! Να είστε καλά.

Ο απόφοιτος του 10ου, και για το γνήσιο της υπογραφής

Σ. Πουλόπουλος

Social life με την Τίνα

Η βιογραφία του Κ. Μήτση