Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

Ούτε μία συγνώμη δεν ζήτησαν από τον ελληνικό λαό…. – Γιώργος Καλαντζής

12.1.2015 – Αλέξης Τσίπρας στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Αν είναι να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και να εγκρίνει ή να επικυρώσει συμφωνίες που έγιναν όπως αυτή στο Ελληνικό, τότε ο κόσμος καλύτερα να ψηφίσει τον Αντώνη Σαμαρά».
28.2.2014 – Αλέξης Τσίπρας, ομιλία στο Δήμο Ελληνικού: «Το Ελληνικό Δεν Πωλείται! Δημόσιο, ανοιχτό πάρκο το Ελληνικό!».
9.4.2015 – Αλέκος Φλαμπουράρης: «Εμείς δεν κάνουμε έργο χωρίς συμμετοχή. Εμείς δεν προγραμματίζουμε κανένα έργο που δεν θα υπάρχει συμμετοχή από 45% έως 55% του ελληνικού Δημοσίου».

Σήμερα το Ελληνικό πωλείται, κύριε Τσίπρα;

Θα ζητήσετε, επιτέλους, συγγνώμη από τον ελληνικό λαό; Από τον ελληνικό λαό, που κοροϊδεύετε χωρίς ίχνος ντροπής. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός δημόσια παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά μπορούσε να προχωρήσει επενδύσεις όπως του Ελληνικού καλύτερα από τη δική του, όταν προεκλογικά δήλωνε ότι «αν είναι να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και να εγκρίνει ή να επικυρώσει συμφωνίες που έγιναν όπως αυτή στο Ελληνικό, τότε ο κόσμος καλύτερα να ψηφίσει τον Αντώνη Σαμαρά».
Και μην μας πείτε ότι αυτή η σύμβαση είναι διαφορετική από εκείνη του 2015. Είναι η ίδια. Και εσείς για άλλη μία φορά θα μας πείτε ψέματα… Είναι γνωστή, εξάλλου, η λογική: προεκλογικά θα σκίσω τα Μνημόνια. Μετεκλογικά υπογράφω τουλάχιστον ακόμη ένα Μνημόνιο…

Η βιογραφία του Κ. Μήτση