Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

AIR CHINA : Συνεχίζεται ένα επιτυχημένο απευθείας δρομολόγιο, με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Πεκίνου

Για τον στόχο της Air China  να στηρίξει τον εισερχόμενο και εξερχόμενο τουρισμό στην Ελλάδα, μίλησε ο γενικός διευθυντής της εταιρίας Fan Heyun, ώστε να δοθεί η ευκαιρία και στις δυο κουλτούρες να γνωρίσουν καλύτερα η μια την άλλη.

«Με χαρά ανακοινώνουμε ότι θα έχουμε 3 εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Πεκίνου καθόλη τη διάρκεια του χρόνου και ελπίζουμε να προσθέσουμε κι άλλες στο άμεσο μέλλον» είπε την Τρίτη 15 Οκτωβρίου ο κ. Heyun, στη συνάντηση με τα ΜΜΕ, ευχαριστώντας την ομάδα του Αερολιμένα και την διευθύντρια Επικοινωνίας του ΔΑΑ Ιωάννα Παπαδοπούλου, για την υποστήριξη και τη συνεργασία τους, καθώς η γραμμή έχει εξελιχθεί προς το καλύτερο, χρόνο με το χρόνο

Εξαιρετικά αποτελέσματα  ως προς την ταχύτατη εξέλιξη της κινεζικής αγοράς

Εκ μέρους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η κ. Παπαδοπούλου, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά γιορτάσαμε μαζί με την Air China, έναν πολύτιμο αεροπορικό συνεργάτη αλλά και φίλο του αεροδρομίου μας, τη συμπλήρωση 2 χρόνων της απευθείας σύνδεσης Αθήνα – Πεκίνο. Σε αυτό το διάστημα, τα αποτελέσματα υπήρξαν εξαιρετικά, τόσο ως προς την ταχύτατη εξέλιξη της κινεζικής αγοράς μεταξύ των κορυφαίων της Αθήνας, όσο και ως προς τη σημαντική ενίσχυση της διασυνδεσιμότητας της πόλης μας. Θα θέλαμε για άλλη μια φορά να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στην εταιρεία και είμαστε βέβαιοι ότι η εξαιρετική συνεργασία μας, όχι μόνο θα συνεχιστεί, αλλά θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον»

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα