Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

BMW FREE2DRIVE : Το πρόγραμμα Leasing

Όλα όσα χρειάζεται ο χρήστης των νέων υπηρεσιών leasing, προσφέρει το πρόγραμμα με σλόγκαν η «Ελευθερία είναι απόλαυση», της BMW Free2Drive της BMW Financial Services Hellas , ώστε να απολαμβάνει τη μοναδική αίσθηση ελευθερίας οδήγησης της αγαπημένης του μάρκας

Πιο αναλυτικά, το BMW Free2Drive απευθύνεται σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρίες οποιασδήποτε νομικής μορφής, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να οδηγούν πάντοτε το αυτοκίνητο που επιθυμούν χωρίς δεσμεύσεις, καθορίζοντας απλά τη διάρκεια μίσθωσης και τα χιλιόμετρα χρήσης που επιθυμούν. Μόλις ολοκληρωθεί η περίοδος της συμφωνημένης μίσθωσης, μπορούν να επιλέξουν το επόμενο αυτοκίνητό τους, παραμένοντας στον κόσμο της BMW.

Περισσότερη οδηγική απόλαυση για όλους.

Το νέο πρόγραμμα , δεν απαιτεί προκαταβολή, επιτρέποντας στον πελάτη της BMW Financial Services να διαθέσει τη ρευστότητα του σε δαπάνες που δεν σχετίζονται με την μετακίνηση, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε μια σειρά από υπηρεσίες με την υπογραφή της μάρκας . Παράλληλα, προσφέρεται το ολοκληρωμένο πρόγραμμα συντήρησης και επισκευών με Γνήσια Ανταλλακτικά, αποκλειστικά στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών του Ομίλου , σύμφωνα με το πρόγραμμα BMW Service Inclusive.

Δίδεται πλήρης ασφαλιστική κάλυψη

Ταυτοχρόνως, δίδεται πλήρης ασφαλιστική κάλυψη (μικτή ασφάλεια) για όλη τη διάρκεια της μίσθωσης,   24ωρη οδική βοήθεια, πληρωμή και αποστολή των τελών κυκλοφορίας για όλη τη διάρκεια της συμφωνίας , αντικατάσταση οχήματος για όσο διάστημα χρειαστεί, σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος και αντικατάσταση ελαστικών σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή αποκλειστικά στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών.

Η νέα BMW Χ1, με κινητήρα diesel 1.500cc

Στο μεταξύ, η νέα BMW Χ1, τώρα με κινητήρα diesel 1.500cc και αυτόματο κιβώτιο από 287 ευρώ τον μήνα. Πρόκειται για την  X1  , το best seller της Ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου στην πολυτελή κατηγορία,  με την επιβλητική εμφάνιση και τις στιβαρές αναλογίες , που είναι άκρως ευέλικτη και αποδοτική. Το δυνατό μοντέλο, συνεχίζει να αποτελεί την ιδανική πρόταση για απολαυστική οδήγηση εντός και εκτός πόλης προσφέροντας πολυτελές εσωτερικό με προηγμένη τεχνολογία, οδηγοκεντρικό χαρακτήρα και αυξημένη χωρητικότητα.

Νέο αυτόματο κιβώτιο Steptronic 7-σχέσεων

Τώρα, με κινητήρα diesel 1.500 κυβικών και νέο αυτόματο κιβώτιο Steptronic 7-σχέσεων διπλού συμπλέκτη, η   X 1 s Drive 16 d προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και χαμηλή κατανάλωση κάνοντας τις μακρινές διαδρομές ακόμα πιο ευχάριστες και απολαυστικές. Ειδικότερα, η BMW X1 sDrive16d μπορεί να αποκτηθεί από  287 ευρώ το μήνα με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα   All Inclusive  της BMW Financial Services που παρέχει πλούσιο εξοπλισμό, 5 χρόνια δωρεάν service και 4 χρόνια ασφάλεια. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της μάρκας

Το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής

Να σημειωθεί πως το BMW Group , με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης .Ο Όμιλος , σαν μία παγκόσμια εταιρία, λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες. Το οικονομικό έτος 2017, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.463.500 αυτοκίνητα και περισσότερες από 164.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως.

Μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση

Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2016 ήταν περίπου 9.67 δις. ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δις. ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων. Η επιτυχία του Ομίλου ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα