Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

CUPRA CONCEPT : Μία τολμηρή πρόταση

Την πραγματική αίσθηση των καθαρόαιμων επιδόσεων και της στοχευμένης σχεδιάσης, αντιπροσωπεύει το Cupra Concept, το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο της μάρκας, αποτελώντας   μία τολμηρή πρόταση για το ποιό μπορεί να είναι το μέλλον της κινητικότητας.

Συγκεκριμένα, το εσωτερικό του πρωτότυπου αυτοκινήτου,     η ψηφιακή αποκάλυψη του οποίου θα γίνει την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιεί   το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο φετινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Αναμειγνύει με ανοικτό πνεύμα υλικά και τεχνολογία

Μάλιστα,   αναμειγνύει με ανοικτό πνεύμα υλικά και τεχνολογία ενώ η σχεδιαστική γλώσσα είναι εστιασμένη στη δημιουργία μίας καμπίνας που εξασφαλίζει την ισορροπία μεταξύ του προσανατολισμού του οδηγού και της άνεσης των επιβατών. Στο εσωτερικό του Cupra Concept, η καμπίνα του οποίου είναι εστιασμένη κυρίως στον οδηγό, αντιπαραβάλλονται χρωματισμοί, επενδύσεις carbon, δυναμικές τεχνολογίες και σχεδίαση, ώστε να προσφέρουν μία ποιοτική καμπίνα, η οποία επικεντρώνεται στην ισορροπία, μεταξύ οδηγού και επιβατών, μεταξύ επιδόσεων και λειτουργικότητας. Παράλληλα, φέρνει νέες ιδέες σε αυτό που μπορεί να προσφέρει ένα τέτοιο μοντέλο, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα να μεταβάλλει και να προσαρμόζει την προσωπικότητα του σύμφωνα με τις ανάγκες των επιβατών.

Συνεχίζει να ενισχύει τη θέση της ως εταιρεία προσανατολισμένη στο μέλλον

Ωστόσο, η Cupra συνεχίζει να ενισχύει τη θέση της ως εταιρεία προσανατολισμένη στο μέλλον, δημιουργώντας οχήματα που κατέχουν την ουσία της μάρκας, χρησιμοποιώντας παράλληλα προηγμένες τεχνολογίες προκειμένου να καλύψει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της προσωπικής κινητικότητας. Οχήματα όπως το θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο φετινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.Concept φανερώνουν τα βήματα που κάνει η μάρκα για να διευρύνει τη γκάμα της, αναπτύσσοντας αποκλειστικά προϊόντα που προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό επιδόσεων, αποδοτικότητας και προσαρμοστικότητας σε μία απαιτητική παγκόσμια αγορά.

Μοναδικότητα, φινέτσα και κορυφαίες επιδόσεις

H μάρκα Cupra είναι μια ιδιαίτερη μάρκα για μοναδικούς ανθρώπους, σχεδιασμένη να κατακτά του λάτρεις των αυτοκινήτων και να ικανοποιεί τις προσδοκίες των πελάτων, για τα χαρακτηριστικά που προσφέρει: μοναδικότητα, φινέτσα και κορυφαίες επιδόσεις. Δεν χρειάστηκε πολύς καιρός τα αποτελέσματα μάρκας να αγγίξουν την επιτυχία, καθώς οι πωλήσεις το 2018, αυξήθηκαν κατά 40% σε σχέση με πέρυσι και έφτασαν τις 14.400 πωλήσεις. Παράλληλα με το λανσάρισμα νέων μοντέλων, η μάρκα θα διατηρήσει ζωντανό το πνεύμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και των αγωνιστικών αυτοκινήτων συμμετέχοντας στο Πρωτάθλημα TCR. Πλέον, ο κόσμος της Cupra είναι ζωντανός και έτοιμος να κατακτήσει ενθουσιώδεις οδηγούς σε περισσότερες από 280 ειδικά επιλεγμένες αντιπροσωπείες της Seat σε ολόκληρη την Ευρώπη

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα