Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

DOLE HELLAS : Καθημερινός στόχος η διαχρονική ποιότητα

Για τη συνέχιση της κληρονομιάς του ιδρυτή James Dole, ο οποίος έλεγε πως «ο καθημερινός μας στόχος πρέπει να είναι μόνο ποιότητα, ποιότητα, ποιότητα!», αναφέρθηκε ο διευθυντής της Dole Hellas Στάθης Πισλής, επισημαίνοντας πως η φιλοσοφία της εταιρείας στην Ελλάδα, είναι συνυφασμένη με την ποιότητα Dole.

 «Εμείς αισθανόμαστε ευτυχισμένοι όχι μόνο γιατί εργαζόμαστε σε μια εταιρεία που παράγει άριστα ποιοτικά προϊόντα, αλλά και επειδή τα προϊόντα αυτά έχουν μόνο θετική συμβολή στη διατροφή, την υγεία και την ευεξία», είπε αρχές του μήνα αναφερόμενος στην χορηγία της Dole Hellas ως μέγα χορηγού  του 14ου Διεθνούς Μαραθωνίου Μέγας   Αλέξανδρος που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 14 Απριλίου.

Ενίσχυση της προσπάθειας των διαγωνιζομένων αθλητών

 Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του ο κ. Πισλής, εστίασε στην «ενίσχυση της προσπάθειας των διαγωνιζομένων αθλητών με τα θρεπτικά φρούτα μας, για τα οποία είμαστε πραγματικά υπερήφανοι» Μάλιστα,   όλοι οι συμμετέχοντες στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος – bwin μπόρεσαν   να απολαύσουν απολαυστικό φρέσκο ανανά από την καντίνα της Dole, που βρισκόταν στο χώρο της έκθεσης Sportexpo 2019 τις ημέρες και ώρες παραλαβής εξοπλισμού του Μαραθωνίου και στον χώρο των χορηγών την ημέρα του αγώνα, προσφέροντας  δωρεάν μπανάνες σε όλους τους δρομείς, όλων των διαδρομών της ημέρας, μετά τον τερματισμό τους.

Ιδιαίτερη η  αγάπη  της Dole Hellas,για τα παιδιά και τις ανάγκες τους

Να σημειωθεί πως η Dole Hellas, έχοντας πάντα μια ιδιαίτερη αγάπη για τα παιδιά και τις ανάγκες τους, ασκεί την επιχειρηματική της δραστηριότητα με εντιμότητα, επιμένοντας στην άριστη ποιότητα των φρούτων της με καλλιέργειες που σέβονται τον ίδιο τον καταναλωτή και το περιβάλλον, ενώ παράλληλα προχωρεί σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς.  Συγκεκριμένα, το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας  προς τις πιο ευαίσθητες ομάδες και ιδιαίτερα στα παιδιά, οδήγησε αρχικά σε μια σειρά εκπαιδευτικών διαδραστικών ενημερώσεων στα δημόσια δημοτικά σχολεία της χώρας μας με τίτλο «Υγιεινή Διατροφή – Σωστή Εκπαίδευση», όπου μετά τις ομιλίες διατροφολόγων, μοιράζονται δωρεάν φρέσκα φρούτα σε μαθητές και οικογένειες των σχολικών κοινοτήτων που χρήζουν στήριξης. Η ενέργεια ήδη μετρά 8 χρόνια επιτυχημένης πορείας, με επισκέψεις σε περισσότερα από 3.500 ελληνικά σχολεία και συνεχίζεται με μεγάλη αποδοχή και για το σχολικό έτος 2019-2020.

Γνωρίζει πάρα πολύ καλά τη διατροφική αξία των φρούτων

Υπενθυμίζεται ότι η Dole Hellas, ιδρύθηκε το 1993 και εξυπηρετεί το σύνολο της ελληνικής επικράτειας. Εισάγει και πωλεί κατ’ αποκλειστικότητα πολλά προϊόντα  όπως: μπανάνες, βιολογικές μπανάνες, μπανανίτο, ανανάδες, μήλα, γκρέιπφρουτ, ακτινίδια, αχλάδια, σταφύλια, βανίλιες κ.ά. Πρόκειται για την μοναδική εταιρεία στην ελληνική αγορά, η οποία  μπορεί να κάνει ολοκληρωμένη πρόταση φρούτων, γνωρίζοντας πάρα πολύ καλά τη διατροφική αξία των φρούτων και τη συμβολή τους στην υγεία μας. Για την Dole Hellas το να παρέχει στους καταναλωτές προϊόντα που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα, είναι αναμφίβολα το πρώτο μέλημά της, καθώς όλα τα φρούτα της επιλέγονται και συσκευάζονται προσεκτικά περνώντας καθημερινά αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα