Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

FIAT CHRYSLER : Στρατηγικό πλάνο

Στο πανευρωπαϊκό Δίκτυο Επισήμων Διανομέων στο Μιλάνο, αποκάλυψε η Fiat Chrysler Automobiles, τα μελλοντικά σχέδια, αλλά και το όραμα της για την νέα εποχή της αυτοκίνησης,   έχοντας εκπλήξει ευχάριστα το κοινό, στην πρόσφατη έκθεση της Γενεύης, τόσο με τα νέα μοντέλα παραγωγής, όσο και τα εντυπωσιακά πρωτότυπα

Παρουσιάστηκαν λοιπόν, μία σειρά αυτοκινήτων παραγωγής, όπως τα plug-in υβριδικά Jeep Renegade και Jeep Compass, αλλά και τα εντυπωσιακά πρωτότυπα όπως τα Fiat Concept Centoventi και Alfa Romeo Tonale,   στο Συνεδριακό Κέντρο του Μιλάνο, όπου συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 2.700 άτομα από 33 διαφορετικές χώρες, για την περιοχή ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική)..

Παρουσιάστηκε η δυναμική σειρά αυτοκινήτων παραγωγής

Η συγκεκριμένη εκδήλωση ήρθε σε συνέχεια της εντυπωσιακής παρουσίας της FCA στην τελευταία   έκθεση της Γενεύης, όπου ο όμιλος παρουσίασε τη δυναμική σειρά αυτοκινήτων παραγωγής, plug-in υβριδικά Jeep Renegade και Jeep Compass, και βέβαια τα εντυπωσιακά Fiat Concept Centoventi και Alfa Romeo Tonale. Μάλιστα, οι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα εντυπωσιακά πρωτότυπα και να ενημερωθούν από τους επικεφαλής των εταιρειών του ομίλου, τόσο για τα μελλοντικά μοντέλα, όσο και το πλάνο λειτουργίας, όπως αυτό θα διαμορφωθεί με βάση τις μελλοντικές προκλήσεις και ευκαιρίες που διαμορφώνονται στο χώρο του αυτοκινήτου.

Παραγωγή και διάθεση 26 νέων και εξελιγμένων μοντέλων

Με κεντρικό άξονα την υβριδική τεχνολογία, την ηλεκτροκίνηση, το car sharing, αλλά και την περαιτέρω αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών, θα ξεκινήσει από το 1ο τρίμηνο του 2020 η προοδευτική παραγωγή και διάθεση 26 νέων και εξελιγμένων μοντέλων Fiat (8), Alfa Romeo (5), Jeep (8) & Fiat Professional (5), με 35 διαφορετικές επιλογές αμιγούς ή υβριδικής ηλεκτροκίνησης, ενισχύοντας την εμπορική παρουσία κάθε εταιρείας ξεχωριστά, αλλά και συνολικά του Ομίλου FCA κατά την επόμενη τετραετία.

Τιμητική βράβευση τριών μελών του Δικτύου της χώρας μας

Η παρουσία των στελεχών της FCA Greece και των εκπροσώπων του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της χώρας μας, ολοκληρώθηκε ιδανικά από την τιμητική βράβευση τριών μελών του Δικτύου της χώρας μας. Συγκεκριμένα η εταιρεία Κουμαντζιάς Α.Ε. Επίσημος Διανομέας και Επισκευαστής στην περιοχή της Θεσσαλονίκης τιμήθηκε με το 1ο βραβείο, χάρη στην επίτευξη ιδιαίτερα υψηλών αποτελεσμάτων στους δείκτες που καθορίζουν την εξυπηρέτηση των πελατών (Customer Experience). Οι εταιρείες Κουλούρας Α.Ε. (Ιωάννινα) και Maxx Motors AEBE (Κοζάνη) κατέκτησαν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα