Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

FORD SUV : Νέο ρεκόρ στην ΕE

Οι πωλήσεις των SUV της Ford, έφθασαν από την αρχή της χρονιάς, μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, τις 259.200 μονάδες, κάνοντας το 2018 την καλύτερη χρονιά της εταιρίας στις πωλήσεις SUV στην Ευρώπη,  καθώς   απομένει ένας μήνας για το κλείσιμο, ενώ εξακολούθησε να αυξάνεται   το μερίδιο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το 2018 , συγκεντρώνοντας τώρα το ένα πέμπτο των συνολικών πωλήσεων«Οι πωλήσεις SUV αυξάνονται ταχύτερα από οποιονδήποτε άλλο τύπο οχήματος στην Ευρώπη και η ολοκληρωμένη γκάμα των EcoSport, Kuga, και Edge SUV έχει πρωτοφανή απήχηση στους αγοραστές χάρη στο τολμηρό και σπορ στυλ, και σε προηγμένες τεχνολογίες όπως Intelligent All-Wheel Drive που αυξάνουν την αυτοπεποίθηση στο τιμόνι» δήλωσε ο vice president, Marketing, Sales & Service, Ford Ευρώπης Roelant de Waard.

Άνοδο 105% από την αρχή της χρονιάς

Πιο αναλυτικά, οι πωλήσεις των Ford SUV από Ιανουάριο μέχρι Νοέμβριο 2018, αυξήθηκαν κατά 21% συγκριτικά με τους πρώτους 11 μήνες του 2017 και ξεπέρασαν τις 250.000 στις 20 Ευρωπαϊκές αγορές για πρώτη φορά. Κινητήρια δύναμη στην άνοδο των SUV ήταν το ρεκόρ όλων των εποχών για το συμπαγές Ford EcoSport, που πέτυχε άνοδο 105% από την αρχή της χρονιάς συγκριτικά με το περσινό διάστημα Ιαν – Νοε, και το μεσαίο Ford Kuga, που είδε τις πωλήσεις του να αυξάνονται κατά 27% συγκριτικά με την ίδια περίοδο πέρσι.

Πλέον , η Ford έχει πουλήσει πάνω από 104.600 EcoSport SUV στην Ευρώπη από την αρχή του 2018, με το σκληροτράχηλο και στιλάτο SUV να   είναι πιο ικανό και ευέλικτο από ποτέ χάρη στην τεχνολογία Intelligent All-Wheel Drive, προσφέροντας   εξατομικευμένες επιλογές, για παράδειγμα περισσότερες αποχρώσεις οροφής, και προηγμένες τεχνολογίες άνεσης όπως συνδεσιμότητα SYNC 3, Adjustable Speed Limiter και κάμερα οπισθοπορείας.

Προσφέρει προηγμένες τεχνολογίες

Παράλληλα, περισσότερα από 145.300 Ford Kuga SUV έχουν παραδοθεί σε Ευρωπαίους πελάτες από την αρχή της χρονιάς, προσφέροντας προηγμένες τεχνολογίες που κάνουν την οδήγηση πιο άνετη, ασφαλέστερη και πιο απολαυστική – Active Park Assist με Perpendicular Parking, και Adaptive Front Lighting System – μαζί με μία κορυφαία οδηγική εμπειρία.

Ταυτοχρόνως; η Ford έχει πουλήσει περισσότερα από 34.000 Edge SUV σε όλη την Ευρώπη από το 2016 που λανσαρίστηκε, ενώ το νέο Edge ,   που είναι διαθέσιμο για παραγγελία ,   θα βοηθήσει να συνεχιστεί η κεκτημένη ταχύτητα των SUV στην Ευρώπη και το 2019.

Ολοκληρωμένη γκάμα τεχνολογιών υποστήριξης οδηγού

Υπενθυμίζεται πως το στιλάτο, σπορ και ποιοτικό νέο Ford Edge είναι το πιο προηγμένο τεχνολογικά SUV στην ιστορία της εταιρίας, με μία ολοκληρωμένη γκάμα τεχνολογιών υποστήριξης οδηγού που χρησιμοποιούν κάμερες κα αισθητήρες και έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τα ταξίδια πιο άνετα και λιγότερα αγχωτικά – ανάμεσά τους το Adaptive Cruise Control με Stop & Go και Lane Centring για άνετη οδήγηση σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας.

Επίσης , η μάρκα που κινείται δυναμικά στην Αυστρία, Βέλγιο, Μ. Βρετανία, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ρουμανία, Σουηδία και Ελβετία, έχει λανσάρει μία νέα οικογένεια Active crossover εμπνευσμένα από μοντέλα SUV – μεταξύ των οποίων τα Focus Active, Fiesta Active και KA+ Active – που συνδυάζουν σκληροτράχηλο στυλ και ανώτερη ευελιξία με γνήσια απολαυστική, δυναμική οδήγηση Ford.

Στοχεύει να γίνει Νο 1 στους τομείς ηλεκτρικών οχημάτων

Να σημειωθεί πως η   Ford Motor Company είναι μία παγκόσμια εταιρεία με έδρα στο Dearborn, Michigan. Η εταιρεία σχεδιάζει, κατασκευάζει, εμπορεύεται και εξυπηρετεί τεχνικά όλη τη γκάμα αυτοκινήτων, φορτηγών, SUV & ηλεκτρικών οχημάτων Ford και πολυτελών οχημάτων Lincoln, παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μέσω της Ford Motor Credit Company και στοχεύει να γίνει Νο 1 στους τομείς ηλεκτρικών οχημάτων, αυτόνομων μοντέλων και λύσεων μετακίνησης. Η Ford απασχολεί περίπου 200.000 άτομα σε όλο τον κόσμο.

Η Ford Ευρώπης είναι υπεύθυνη για την παραγωγή, πώληση και συντήρηση οχημάτων μάρκας Ford σε 50 ανεξάρτητες αγορές ενώ απασχολεί περίπου 53.000 εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις πλήρους ιδιοκτησίας της και περίπου 68.000 άτομα συμπεριλαμβανομένων των κοινοπραξιών και μη συγχωνευμένων επιχειρήσεων. Επιπλέον της Ford Motor Credit Company, οι δραστηριότητες της Ford Ευρώπης περιλαμβάνουν το Ford Customer Service Division και 24 εγκαταστάσεις παραγωγής (16 πλήρους κυριότητας ή  συγχωνευμένων κοινοπραξιών και 8 μη συγχωνευμένων επιχειρήσεων). Τα πρώτα αυτοκίνητα Ford έφτασαν στην Ευρώπη το 1903 – τη χρονιά που ιδρύθηκε η Ford Motor Company. Η Ευρωπαϊκή παραγωγή ξεκίνησε το 1911

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα