Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

HSW : Με υπηρεσίες ποιότητας και οι Κυκλάδες

Το αδιαπραγμάτευτο καθήκον της Hellenic Seaways, να βελτιώνεται συνεχώς για να παρέχει υπηρεσίες ποιότητας στο επιβατικό κοινό που το εμπιστεύεται για τη μεταφορά του, επισήμανε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Αντώνης Αγαπητός,  στηρίζοντας την εγχώρια οικονομία και τις τοπικές κοινωνίες, με κάθε ευκαιρία.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση επιστρέφουμε σήμερα στη γραμμή Πειραιά -Πάρου-Νάξου-Σαντορίνης, μετά από τη μακροχρόνια απουσία μας», είπε , στη εκδήλωση για τη νέα γραμμή , παρουσία και του προέδρου Κωνσταντίνου Κληρονόμου, την Πέμπτη 30 Μαρτίου, ο κ. Αγαπητός σημειώνοντας «Πολλώ δε μάλλον με το «Νήσος Σάμος», ένα πλοίο στο οποίο επενδύσαμε πολλά εκατομμύρια ευρώ, από ίδια κεφάλαια, για την πλήρη μετασκευή του στα Ναυπηγεία Περάματος με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται μέχρι σήμερα στο Αιγαίο».

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε , ο επικεφαλής της εταιρίας , αναφέρθηκε   στην έντονα θετική εικόνα από τον εισερχόμενο τουρισμό , με την γραμμή των Κυκλάδων να κρατά τα   σκήπτρα ,διακινώντας 5 εκατ.   επιβάτες που αντιπροσωπεύουν πάνω από 50 % της κίνησης από Πειραιά και Ραφήνα , δηλαδή το ένα τρίτο της συνολικής κίνησης της ακτοπλοίας .

Ειδικότερα, στη Πάρο, Νάξο και Σαντορίνη αναμένεται αύξηση 20% , με τον κ. Αγαπητό να επισημαίνει πως θα καλύψει τη μη ύπαρξη άλλων βραδινών δρομολογίων ,με το πλήρως ανακαινισμένο πλοίο «Νήσος Σάμος», δίνοντας τη δυνατότητα στον ξένο επισκέπτη να μην χρεωθεί ξενοδοχείο, αλλά ταξιδεύοντας νύχτα να φθάσει το πρωί στο νησί της αρεσκείας του. Αναφερόμενος  τους Έλληνες ταξιδιώτες , μίλησε   για μια μικρή βελτίωση , με στόχο να κλείσει η χρονιά με περισσότερους επιβάτες από πέρυσι . Μάλιστα,

Πιο αναλυτικά, η HSW, η μεγάλη ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία, ενισχύει την παρουσία της στις Κυκλάδες με το Συμβατικό επιβατηγό – οχηματαγωγό «Νήσος Σάμος» που πλέον θα είναι το μεγαλύτερο πλοίο της γραμμής, έχοντας μήκος 192,91 μέτρα, πλάτος 29,40 μέτρα ενώ μπορεί να μεταφέρει με ασφάλεια 2.210 επιβάτες και 750 οχήματα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών της, η Hellenic Seaways στελέχωσε το «Νήσος Σάμος» με πλήρωμα 99 έμπειρων ναυτικών, οι οποίοι θα εξασφαλίσουν την παροχή ποιοτικών τουριστικών υπηρεσιών εν πλω.

To «Νήσος Σάμος» θα αναχωρεί 4 φορές την εβδομάδα στις 16.30 από την Πύλη Ε3 στο λιμάνι του Πειραιά με τελικό προορισμό το λιμάνι   Αθηνιός της Σαντορίνης στις 01.20 ξημερώματα της επόμενης ημέρας. Από 16 Ιουνίου το πλοίο θα αναχωρεί καθημερινά από το λιμάνι του Πειραιά στις 23.55 με άφιξη στην Σαντορίνη στις 08.55.

Να σημειωθεί πως η Hellenic Seaways διαθέτει στόλο με συμβατικά και ταχύπλοα πλοία και προσεγγίζει περισσότερους από 35 προορισμούς στη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα. Στόχος της είναι να προσφέρει στους επιβάτες της πρωτοποριακές υπηρεσίες, υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και ασφάλεια πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το ταξίδι τους. Παράλληλα, στηρίζει ενεργά την ελληνική οικονομία, μετασκευάζοντας και επισκευάζοντας πλοία της στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος και προσφέροντας δωρεάν εισιτήρια σε Μ.Κ.Ο. και τοπικούς φορείς.

Η φιλοσοφία της HSW επικεντρώνεται στο σεβασμό των επιβατών, των συνεργατών, του στόλου και του περιβάλλοντος. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη από το 2000 σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ναυσιπλοΐας μεριμνώντας για την τακτική συντήρηση του στόλου της και διασφαλίζοντας την ασφάλεια και υγεία των επιβατών και των πληρωμάτων της, αλλά και την προστασία και διατήρηση του θαλάσσιου φυσικού περιβάλλοντος. Σε αναγνώριση των επιτευγμάτων της στους τομείς αυτούς η εταιρία έχει πιστοποιηθεί και βραβευθεί από ελληνικούς και Διεθνείς φορείς και οργανισμούς όπως Lloyd’s Register, ISO και RINA.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα