Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

HYUNDAI MOTORS : Νέο ρεκόρ πωλήσεων

Αύξηση 7,1% , παρουσίασαν οι πωλήσεις της Hyundai Motor στην Ευρώπη, τους πρώτους εννέα μήνες του 2018, σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2017, επιτυγχάνοντας τέταρτη ετήσια αύξηση πωλήσεων, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA).

«Η δέσμευσή μας για συνεχή ανανέωση των προϊόντων μας, δημιούργησε τη νεότερη γκάμα μοντέλων στην Ευρώπη προσελκύοντας ακόμη περισσότερους πελάτες», δήλωσε ο Chief Operating Officer της Hyundai Motor Europe   Thomas A. Schmid, σημειώνοντας ότι «Οι προετοιμασίες μας για τη μετάβαση σε WLTP πραγματοποιήθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα στη διάθεση νέων αυτοκινήτων, βοηθώντας μας να ξεπεράσουμε την τάση της αγοράς το Σεπτέμβριο. Τώρα αναμένουμε στο τέλος του έτους το 4ο συνεχόμενο ρεκόρ πωλήσεων μας.»

Το καλύτερο 3ο τρίμηνο στην ιστορία της

Συγκεκριμένα, η εταιρεία διέθεσε 425.854 οχήματα το διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2018, εκ των οποίων πάνω από 134.000 οχήματα το 3ο τρίμηνο, αναδεικνύοντας το στο καλύτερο 3ο τρίμηνο στην ιστορία της Hyundai στην Ευρώπη. Μάλιστα , τον Σεπτέμβριο η Hyundai ξεπέρασε τη γενική τάση της αγοράς, αυξάνοντας το μερίδιο αγοράς της στο 4,2% – το καλύτερο της αποτέλεσμα. Από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο, το μερίδιο αγοράς ήταν 3,5%, σύμφωνα με τις ετήσιες επιδόσεις της εταιρείας. Το θετικό αποτέλεσμα αντανακλά σε μια ομαλή μετάβαση στη νέα πιστοποίηση WLTP, χωρίς διακοπή διάθεσης των μοντέλων της. Η αύξηση των πωλήσεων στηρίχθηκε σε νέα σημαντικά μοντέλα. Το Kona έχει ήδη πουλήσει περίπου 60.000 οχήματα από την έναρξη της διάθεσής του στα τέλη του 2017 και είναι σήμερα το 5ο μοντέλο της Hyundai με τη μεγαλύτερη επίδοση και αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία για το Kona μετά την πρόσφατη εισαγωγή των νέων diesel και ηλεκτρικών εκδόσεων.

Το καλύτερο μοντέλο της Hyundai στην Ευρώπη

Τα i10, i20 και i30 της εταιρίας   συνεχίζουν να πωλούν αρκετά μεγάλους όγκους. Το νέο Tucson επίσης γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, συνεχίζοντας τη διάκρισή του ως το καλύτερο μοντέλο της Hyundai στην Ευρώπη, διαθέτοντας σημαντικές βελτιώσεις στη σχεδίαση, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τους κινητήρες. Με τα Ioniq, Kona Electric και Nexo κυψελών καυσίμου, η Hyundai διαθέτει μια ευρύτερη γκάμα ηλεκτροκίνητων μοντέλων από οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή. Τα μοντέλα αυτά αναμένεται να διατηρήσουν τη θέση της εταιρείας μεταξύ των ηγετών της αυτοκίνησης σε οχήματα χαμηλών ή μηδενικών εκπομπών ρύπων.

Μεταξύ των Top 40 Best Global Brands

Να σημειωθεί πως η Hyundai Motor κατατάχθηκε και πάλι μεταξύ των Top 40 Best Global Brands κορυφαίων μαρκών σε αναγνωρισιμότητα παγκοσμίως, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση που δημοσίευσε ο ανεξάρτητος οργανισμός Interbrand. Η αξία της   εταιρίας σε παγκόσμιο επίπεδο έχει αυξηθεί κατά 3% σε σχέση με το 2017 φθάνοντας το ρεκόρ των 13,5 δις δολαρίων ΗΠΑ. Αυτό το αποτέλεσμα κατατάσσει την Hyundai Motor στα κορυφαία 40 Best Global Brands για 4η συνεχόμενη χρονιά και την φέρνει στην 36η θέση, διατηρώντας την 6η θέση στην κατάταξη των εταιρειών αυτοκινήτου.

 Θα αντικαταστήσει το 90% της γκάμας των μοντέλων

 Υπενθυμίζεται ότι το 2017, η Hyundai Motor έφθασε τις 523.258 ταξινομήσεις οχημάτων στην Ευρώπη – μια αύξηση της τάξεως του 3,5% σε σύγκριση με το 2016. Μέχρι τα μέσα του 2018, η εταιρία θα αντικαταστήσει το 90% της γκάμας των μοντέλων με σκοπό να δημιουργήσει τη νεότερη γκάμα αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Το 85% των οχημάτων Hyundai που πωλούνται στην περιοχή έχουν σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και δοκιμαστεί, στην Ευρώπη για να καλύπτουν τις ανάγκες των Ευρωπαίων πελατών και διατίθενται από τις παραγωγικές μονάδες της εταιρίας στην Γηραιά Ήπειρο.

Συνολική ετήσια παραγωγική ικανότητα 600.000 μονάδων

Αυτές περιλαμβάνουν δύο εργοστάσια στην Τσεχική Δημοκρατία και την Τουρκία, τα οποία έχουν συνολική ετήσια παραγωγική ικανότητα 600.000 μονάδων. Η Hyundai Motor πωλεί αυτοκίνητα σε 31 ευρωπαϊκές χώρες μέσω 2.500 σημείων πώλησης. Η εταιρία προσφέρει, στην Ευρώπη μόνο, το μοναδικό Πενταετές πακέτο Εγγύησης με Απεριόριστα Χιλιόμετρα σε όλα τα νέα αυτοκίνητα που πωλούνται στην Ευρώπη, παρέχοντας στους πελάτες της εγγύηση πέντε ετών χωρίς όριο χιλιομέτρων, πέντε χρόνια οδικής βοήθειας και πέντε χρόνια τεχνικών ελέγχων των οχημάτων.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα