Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

KIA MOTORS : Μία αξιόπιστη μάρκα

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά,  η Kia χαρακτηρίστηκε  και πάλι  ως η νούμερο ένα σε αξιοπιστία μάρκα αυτοκινήτων από την JD Power της U.S. Initial Quality Study (IQS- Αμερικανική μελέτη αρχικής ποιότητας) του 2019.

Συγκεκριμένα, τα λιγότερα θέματα ποιότητας τις πρώτες 90 ημέρες ιδιοκτησίας, ανέφεραν οι κάτοχοι Kia,   μεταξύ όλων των κατόχων μη πολυτελών αυτοκινήτων στις ΗΠΑ, αφού τα επίπεδα προβλημάτων που αναφέρθηκαν από την εταιρία βελτιώθηκαν κατά δύο σημεία σε σχέση με πέρυσι και εξασφάλισαν την κορυφαία θέση μεταξύ των μη πολυτελών αυτοκινητοβιομηχανιών και τη δεύτερη συνολικά

Τα Rio, Forte, Sportage και Sedona είναι στην κορυφή της κατηγορίας

Ειδικότερα, τα τέσσερα μοντέλα της μάρκας, τα Rio, Forte, Sportage και Sedona είναι στην κορυφή της κατηγορίας τους και συμπεριλαμβάνονται στα κορυφαία δέκα της βιομηχανίας – τα πιο πολλά από οποιαδήποτε άλλη μάρκα. «Η κατάταξή μας στην κορυφή της J.D. Power’s U.S. Initial Quality Study (Αμερικανική μελέτη αρχικής ποιότητας) μεταξύ όλων των μαζικών κατασκευαστών είναι πολύ μεγάλη τιμή, αλλά η παρουσία σε αυτήν την ηγετική θέση για πέντε συνεχή χρόνια επιβεβαιώνει κατηγορηματικά τη δέσμευση της Kia για ποιότητα και εμπειρία ιδιοκτησίας», δήλωσε ο chief operating officer και EVP της Kia Motors America Michael Cole, σημειώνοντας πως «Με νικητές τεσσάρων κατηγοριών – και τρία επιπλέον μοντέλα που κατατάσσονται μεταξύ των τριών πρώτων στις κατηγορίες τους – η φιλοσοφία «Give It Everything» της Kia απέδωσε ξεκάθαρα αποτελέσματα με μια σειρά μοντέλων παγκόσμιας κλάσης».

Τα οχήματα αξιολογήθηκαν με βάση την εμπειρία οδήγησης

Η ετήσια έκθεση ανέλυσε τις απαντήσεις από 76.256 ερωτηθέντες αναφορικά με 257 μοντέλα σε 26 διαφορετικές κατηγορίες. Τα οχήματα αξιολογήθηκαν με βάση την εμπειρία οδήγησης, τις αποδόσεις κινητήρα και μετάδοσης και ένα ευρύ φάσμα θεμάτων ποιότητας που αναφέρθηκαν από τους ιδιοκτήτες οχημάτων.
Σημειώνεται πως η Kia Motors Corporation (www.kia.com) , είναι κατασκευαστής οχημάτων υψηλής ποιότητας, που προορίζονται όχι μόνο για όσους είναι αλλά και όσους αισθάνονται «νέοι» Ιδρύθηκε το 1944 και είναι η παλαιότερη βιομηχανία κατασκευής μηχανοκίνητων οχημάτων στην Κορέα. Κατασκευάζει περισσότερα από 3 εκατ. οχήματα τον χρόνο σε 14 μονάδες κατασκευής και συναρμολόγησης σε 5 χώρες, που στη συνέχεια διαθέτει μέσω ενός ευρύτατου δικτύου αντιπροσώπων και εισαγωγέων σε 180 χώρες. Σήμερα απασχολεί πάνω από 51.000 εργαζόμενους παγκοσμίως και τα ετήσια έσοδά της ανέρχονται σε σχεδόν 45 δισ. δολάρια. H Kia είναι ο μέγας χορηγός του Australian Tennis Open, επίσημος συνεργάτης της FIFA και επίσημος χορηγός του Κυπέλλου UEFA. Το σλόγκαν της Kia Motors Corporation είναι: “The Power to Surprise” (H Δύναμη που εκπλήσσει) και αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της εταιρείας να εκπλήσσει τον καταναλωτή ξεπερνώντας τις προσδοκίες του με καινοτομίες και πρωτοπορίες στο χώρο του αυτοκινήτου και της τεχνολογίας

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα